Nešto posebno: Blizanci rođeni u razmaku od 15 minuta, ali u različitim godinama

Neobična vijest stiže iz kalifornijskoga grada Salinasa gdje su dvojajčani blizanci na svijet došli u razmaku od 15 minuta, no rođendan neće proslavljati isti dan, pa čak ni u istoj godini.

Blizanci Aylin i Alfredo rođeni su u novogodišnjoj noći. Unatoč činjenici da je rođenje djece bilo u razmaku od 15 minuta, rođena su u različitim godinama.

Kao prvi, 31. prosinca 2021. u 23:45 rođen je mali Alfredo Antonio. Petnaest minuta nakon njega, u ponoć 1. siječnja 2022. godine, rođena je Aylin Yolanda. Blizanci su dobro.

Majka je presretna i iznenađena kako se porod odvijao

“Iznenađena sam i sretna u isto vrijeme. Dok djeca ne porastu, zajedno će slaviti rođendan. Kada budu stariji i ako budu željeli slaviti rođendan u različitim godinama, moći će o tome odlučiti”, rekla je majka Fatima Madrigal.

“Ovo je zasigurno jedan od najnevjerojatnijih trenutaka u mojoj profesionalnoj karijeri. Bilo je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim mališanima da dođu na svijet 2021. i 2022. Kakav nevjerojatan početak nove godine!”, rekla je liječnica Ana Abril Arias.

VIDI OVO: Blizanci veličine dlana nadmašili su sva očekivanja: Pogledajte ih danas!

Svake se godine u SAD-u rodi oko 120.000 parova blizanaca. Oni čine oko 3% rođenih. Šansa da dobijete blizance u dvije različite godine je otprilike 1 naprema 2 000 000.

Ovi slatki blizanci imaju još dvije starije sestre i starijeg brata, koji je bio posebno uzbuđen što će se obitelji pridružiti još jedan dječak.

NAJNOVIJE!