Naslovnica Duhovnost Bog će nagraditi vašu vjeru

Bog će nagraditi vašu vjeru

Bog kaže da će nagraditi našu vjeru. I on želi da ga tražimo te nagrade sada usred svojim kriza.

“O, kako je velika, Jahve, tvoja dobrota, koju čuvaš za one koji te se boje, koju iskazuješ onima što se tebi utječu na očigled sinovima čovječjim. Zaklanjaš ih štitom lica svoga od zavjera ljudskih; u šatoru svom ih skrivaš od jezika svadljivih” (Ps 31,20-21).

Kad uzvikuje: “O, kako je velika, Jahve, tvoja dobrota”, on govori: “Svladan sam svom dobrotom koju Bog ima u pričuvi.” On slavi nevjerojatno skladište milosrđa i dobrote koje je Bog spremio za nas. On svjedoči: “U očaju bijah dok ne povjerovah da ću vidjeti dobrotu Gospodnju u zemlji živih” (Ps 27,13).

Božja dobrota i nagrade nisu spremljene za “jednoga dana” u nebu; one su za njegov narod sada u njegovim sadašnjim kušnjama.

PROČITAJTE: Bog kažnjava grijeh, a poslušnost uvijek nagrađuje

Bog kaže da će nagraditi našu vjeru. I on želi da ga tražimo te nagrade sada usred svojim kriza.

Tražite li znak nade za buntovnog sina ili kćer? Je li vam potrebno da vidite samo jedan proboj kroz oblake vaše financijske oluje? Prizovite Gospodina s vjerom; on će doći k vama s utjehom i snagom.

On vas želi nagraditi s obnovljenom nadom i snabdjeti vas snagom u vašoj trenutačnoj bujici. Njegov glas se diže iznad bujice!

Riječ Božja savršeno je jasna da se ne trebamo brinuti o trenutačnim svjetskim krizama. Ne trebamo se brinuti o gospodarstvu. On želi ukloniti sav stres u vezi s našim ljubljenima, obiteljima, patnjama i kušnjama. I on nam daje razlog za tu veliku utjehu i sigurnost: Naš Bog je velik i potrebno mu je mnogo zahvaljivati!

Autor: David Wilkerson; Izvor: Worldchallenge.org

NAJNOVIJI ČLANCI