Bog ju je posjetio u bolnici, svi su ostali iznenađeni njezinim ozdravljenjem

Liječnici su upozorili Marjorie da može umrijeti jer nije htjela nastaviti liječenje za rak kostiju nakon što ju je Bog posjetio u bolnici. No, tri mjeseca kasnije, liječnici su ostali iznenađeni njezinim čudesnim ozdravljenjem! 

Jednog dana u rujnu 2012. godine, Marjorie je imala težak kašalj koji joj je jako smetao. Tada je otišla liječniku na pregled pluća. Liječnici su pronašli mrlju te su napravili biopsiju. Bila je pozitivna na rak. 38-godišnja majka trebala je veliku operaciju za uklanjanje gornjeg desnog krila pluća. 

Nakon što je čula loše vijesti, Marjorie i njezin suprug John odgovorili su u molitvi. Molili su se da operacija ukloni sav rak. No to nije bilo tako lako jer su liječnici tijekom operacije shvatili da ta masa nije bila na njezinim plućima. Pronašli su ju na jednom rebru te su ju uklonili da ju testiraju. 

Nakon raka pluća, dijagnosticiran joj je i rak kostiju

Nakon testiranja otkriveno je da je Marjorie imala agresivan rak kostiju. Onkolozi su joj preporučili visoke doze terapije radijacijom i jaku kemoterapiju. 

Kako su dani odmicali, Marjorie je slabila, a njezin je suprug postao ljut na Boga. Liječenje ju je toliko oslabilo da je gotovo pala u komu. Liječnici su ju tada upozorili da možda neće preživjeti liječenje. 

No jednog je dana Bog posjetio Marjorie u njezinom bolničkom krevetu. Rekao joj je: „Možeš umrijeti i doći kući biti sa Mnom ili možeš odabrati život i živjeti.“ 

VIDI OVO: Ozdravlja li Bog i danas?

Zatražila je život od Boga

Marjorie nije željela napustiti svog supruga i djecu pa je zatražila život od Boga. 

„Sjećam se da sam tada osjetila tu neku energiju kako mi prolazi kroz tijelo. Ustala sam u krevetu i rekla: ‘Izliječena sam!’“, prisjetila se. 

Vjerujući da ju je Bog izliječio, ona nije nastavila terapiju te je napustila bolnicu. Liječnici su ju upozorili da može umrijeti. No nakon tri mjeseca su ih šokantne vijesti sve oborile s nogu!