Bog je na čudesan način spojio sestre koje su bile razdvojene 73 godine

Harriet Carter i Linda Hoffman, obje u 70-ima, možda su mislile da ih život više ne može iznenaditi, ali naučile su drugačije nakon što su jedna o drugoj saznale kasno u životu!

76-godišnja Harriet i 73-godišnja Linda odrasle su i živjele većinu svog života ne znajući jedna za drugu. Iako su rođene od istih roditelja, Harriet i Linda nisu odgojene zajedno. Umjesto toga, njihovi roditelji, koji su imali samo 18 godina u vrijeme Harrietinog rođenja, dali su stariju sestru na posvajanje.

Svoju tajnu nikada nisu podijelili ni s kim, uključujući i Lindu. Čini se da se to što su sestre doznale istinu i pronašle jedna drugu dogodilo slučajno.

Bog pomaže sestrama da se ponovno ujedine

Možda je to bila samo nasumična sreća. No vjerojatnije je da je Božja providnost pomogla ovim sestrama da se ponovno ujedine. Bilo je to prije otprilike dvije godine kada su se Harriet i Linda “našle” na Ancestry, web stranici koja pomaže ljudima da otkriju svoju povijest i lociraju rođake diljem svijeta.

Harriet je primijetila da dijele DNK i obratila se Lindi, sugerirajući da bi “možda bile u srodstvu”. Doista, njih dvije su se 100% podudarale. Harriet i Linda, koje žive u Sacramentu u Kaliforniji, odnosno Lakewoodu u Coloradu, počele su razgovarati telefonom gotovo svakodnevno.

Udaljenost i pandemija COVID-a spriječili su Harriet i Lindu da se osobno sretnu
Snimka zaslona: YouTube/Scripps National News

Udaljenost i pandemija COVID-a spriječili su Harriet i Lindu da se osobno sretnu

Nisu se vidjele do prosinca 2021. Kada su se dvije sestre konačno imale priliku vidjeti se u međunarodnoj zračnoj luci Denver, zagrlile su se, držale za ruke i proučavale lice i crte lica. Ostale su zadivljene sličnostima!

VIDI OVO: Citati o sestrama: 30 najljepših citata i izreka o sestri

Harriet i Linda provele su dosta vremena gledajući slike prije nego što su napustile zračnu luku kako bi uživale u duljem posjetu Lindinoj lijepoj kući u Lakewoodu. Divno je da i Harriet i Linda nisu ogorčene ili tužne zbog izgubljenih godina. Umjesto toga, zahvalne su što su sada zajedno!

“Mislim da smo se našle onda kada je to trebalo”, rekla je Linda.

NAJNOVIJE!