Bog je veći od svih strahova i briga

Koliko god život nekad bio težak, možemo biti sigurni da se On brine za sve. Bog je veći od svih strahova i briga.

Svaki put kada pogledam unatrag, uvijek vidim kako me Božja ruka vodila cijelim putem. Istina, nekad je znalo biti teško i nisam osjećao Božju prisutnost, ali vjerujem da je cijelo vrijeme bio sa mnom, brinuo se i vodio me.

Da, Bog je upravljao moje korake. Opskrbio me s dovoljno blagoslova i upotrijebio druge ljude da se osjećam voljeno. Hvala Mu za sve što je učinio, što čini i što će činiti u mome životu.

Bog je veći od svih strahova i briga

Gospodine, hvala Ti što mi svaki dan daješ snage da se mogu sa svime nositi. Tvoja ljubav me uvijek tješi i podupire da nastavim dalje. 

Znam da sam ništa bez Tebe. Ne mogu zamisliti da živim ovaj život bez Tvoje milosti. Sve dugujem Tebi, Gospodine. Svi blagoslovi koje sam primio su od Tebe. Hvala Ti na svemu!

Više od svega, hvala Ti što me uvijek voliš, unatoč svim pogreškama i propustima. Ovaj život bi bio tako besmislen, Gospodine, bez Tvoje ljubavi. Ti si razlog zašto ne želim odustati. Zbog Tebe želim ustrajati na putu života.

Da, ponekad se osjećam umorno i slomljeno, ali Ti si mi uvijek dovoljan. Veći si od svih mojih strahova i briga. Ti lomiš utvrde mojih neprijatelja i ne dopuštaš zlu da mi naudi.

Hvala što se ne sjećaš mojih grijeha i što si uvijek voljan sve mi oprostiti. Pomozi mi da se mijenjam, da se silom Duha Svetoga preobražavam u Tvoj lik. Želim i dalje donositi slavu Tvome imenu i biti plodonosan za Tvoje kraljevstvo.

Prepuštam se Tvome vodstvu. Kroz tamu ili svjetlo, kroz planine ili doline, gdje god moram proći, drži me za ruku i vodi me. S Tobom ću doći na cilj. U to ne sumnjam, amen!

PROČITAJTE JOŠ: