Bolesni dječak je došao pred restoran, a sada svi pričaju o onome što je uslijedilo

Teško bolesni dječak je došao pred restoran te zamolio mamu za posebnu uslugu. Sada svi pričaju o lancu dobrote koji je prouzrokovao. 

Pandemija koronavirusa je ovu godinu učinila iznimno teškom za mnoge ljude. 6-godišnji Blade Durham odlučio je da želi učiniti nešto kako bi sve oraspoložio. 

Maleni je dječak odlučio pitati svoju mamu, Amy, za posebnu uslugu. 

Zamolio je da autom stanu u McDrive kako bi mogao platiti hranu za osobu u autu iza njegovog. No, dok su čekali doručak, majka i sin su otkrili da je njegova gesta pokrenula lanac divnih događaja. 

„Morali smo malo pričekati da hrana bude gotova“, rekla je Amy, „Dok smo čekali, izašla je jedna žena i rekla mi da sada svi plaćaju za osobu iza njih te da su jako sretni i veseli“. 

Maleni Blake jako dobro zna kako je to biti u teškoj situaciji. On pati od epilepsije, ali je sve poteškoće prelazio s optimizmom, piše Mirror.

„Bio je jako bolestan. Gotovo smo ga dva puta izgubili, ali nitko ne može primijetiti da nešto nije u redu s njim ni kroz što je prošao“, rekla je Amy. 

VIDI OVO: PREDIVAN ČIN DOBROTE: 8-godišnji dječak izašao iz automobila te zaustavio promet kako bi pomogao starici

Bog je ovom dječaku dao zaista veliko srce. Unatoč svojoj bolesti Blake vrlo često misli na druge, a dokaz je ovaj primjer. On rado pomaže mami s poslovima po kući te je čak sagradio vrt za ptice za koje se samostalno brine. 

Njegova ponosna baka ga opisuje kao „nevjerojatnog, dobrog dječaka koji se bori protiv epilepsije kao pravi ratnik“.

„On je jako hrabar dječak sa srcem od zlata“, rekla je baka. 

Zaista nam svima može biti uzor te nam je pokazao da samo jedno dobro djelo može učiniti jako veliku razliku za mnoge ljude. 

Amy je dodala: „Ne treba mnogo da bi osoba bila dobra. Jako smo sretni što smo uspjeli proširiti malo pozitivnosti“. 

„Zaodjenite se dakle – kao izabranici Božji, sveti i ljubljeni – u milosrdno srce, dobrostivost, poniznost, blagost, strpljivost“ (Kološanima 3,12).