POTREBNA MOLITVA: Bračni par ostao bez sina – usmrtio ga stroj za mljevenje

Bračni par iz Tenje kod Osijeka ostao bez sina, kojega je usmrtio stroj za mljevenje. Potrebne su vaše molitve.

Strašna tragedija dogodila se jučer ujutro na farmi između Čepina i Vuke. Naime, nešto iza 7 sati ujutro u dijelu farme, koji je bio-plinsko postrojenje, došlo je do zastoja na pokretnoj traci koja u veliki stroj za obradu vuče organske ostatke s farme. Kako bi uklonio kvar do trake je došao 28-godišnji Jonatan iz Tenje, djelatnik u tom postrojenju.

Mladića je stroj usmrtio

U jednom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, stroj je uvukao komad njegove radne odjeće, a zatim i dijelove njegova tijela. Iako je stroj u nekom trenutku zaustavljen, mladiću nije bilo spasa.

Nastradao je na mjestu događaja.

Odmah nakon toga pozvana je policija, a na očevid je došla i inspekcija zaštite na radu koja je utvrđivala okolnosti ovog stravičnog događaja. Tijelo mladića prevezeno je u osječku bolnicu na obdukciju.

Bio je to strašan prizor za ostale djelatnike farme. Odmah nakon toga pozvana je policija, a na očevid je došla i inspekcija zaštite na radu koja je utvrđivala okolnosti ovog stravičnog događaja.

Tijelo mladića prevezeno je u osječku bolnicu na obdukciju, piše 24sata.

Molimo Boga svake utjehe da roditeljima i svima ožalošćenima udijeli milost da se mogu nositi sa svime. Neka On zacijeli njihove rane i izvede ih iz tuge.