NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeBračni par u 20-ima odgaja dvije tinejdžerice i uskoro će dobiti dijete:...

Bračni par u 20-ima odgaja dvije tinejdžerice i uskoro će dobiti dijete: Bog nas na ovo poziva!

Bračni par u svojim 20-im godinama odgaja dvije tinejdžerice koje su usvojili, a u veljači očekuju svoje prvo biološko dijete.

Tasia i Drew Taylor, dvoje mladih učitelja iz Arkansasa, odlučili su se za nevjerojatan korak otvaranja svog doma i srca kako bi postali roditelji.

Iako su svjesno krenuli u roditeljstvo u svojim ranim 20-ima, nisu mogli predvidjeti izazov koji će uslijediti kada su neočekivano postali roditelji dviju tinejdžerica.

Iako su oboje zaposleni kao učitelji (Tasia radi u vrtiću, dok Drew predaje u srednjoj školi) u Dardanelleu, Arkansas, par je podijelio svoju priču sa čitateljima časopisa People kako bi istaknuo svoj osjećaj dužnosti prema svojim sadašnjim tinejdžerskim kćerima kao odgovor na ono što smatraju Božjim pozivom.

Tasia i Drew, koji su se tek vjenčali i zajedno su manje od dvije godine, odlučili su se za usvajanje dviju tinejdžerica, Rory (13) i Tamiray (15), unatoč negativnom mišljenju okoline. Njihova hrabra odluka izazvala je mnoge sumnje, s obzirom na njihovu mladost i relativno kratko iskustvo u braku.

Vjeruju da ispunjavaju Božji poziv

Tasia, starosti 23, i Drew, starosti 25, započeli su svoju putovanju prema roditeljstvu kada je Tasia upoznala Rory, 12-godišnju udomljenu djevojčicu koja je pohađala školu u kojoj je Tasia predavala.

Rory je već prošla kroz težak sustav udomiteljstva nakon što je bila usvojena u dobi od pet godina, a kasnije vraćena u sustav.

Nakon što su saznali da Rory želi dom, Tasia i Drew su se prijavili kao udomitelji i uskoro su usvojili Rory, čineći je dijelom svoje obitelji.

Bračni par u 20-im odgaja dvije tinejdžerice i tinejdžera
Tasia i Drew Taylor s Tamiray, Roryj i njihovim udomljenim sinom na plaži Galveston, 28. srpnja 2023.; Foto: People.com

Unatoč financijskim izazovima i preprekama, par je pronašao snagu u svojoj vjeri te vjeruje da su ispunili Božji poziv pružanjem doma dvjema tinejdžerkama u potrebi.

Iako su suočeni s brojnim izazovima u svojoj mladalačkoj dobi, Tasia i Drew su pokazali odlučnost i predanost u svom roditeljskom putovanju.

Uz svoje dvije djevojčice i 12-godišnjeg dječaka kojeg trenutno udomljuju i nadaju se da će ga usvojiti, Taylorovi su prošli ubrzani tečaj roditeljstva.

Bračni par očekuje svoje prvo biološko dijete

Njihova priča ističe snagu i ljubav koja se može pronaći u neočekivanim situacijama te naglašava važnost pružanja obitelji i podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Uz svoje dvije tinejdžerke, Tasia i Drew se također pripremaju za još jednu veliku promjenu – očekuju svoje prvo biološko dijete u veljači.

Bez obzira na izazove i prepreke, ova obitelj ostaje otvorena za sve mogućnosti koje će im život donijeti, vjerujući da su njihova srca uvijek spremna pružiti ljubav i podršku onima kojima je to potrebno.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare