NaslovnicaŽivotČestitke za Majčin dan: Za najbolju mamu na svijetu!

Čestitke za Majčin dan: Za najbolju mamu na svijetu!

Čestitke za Majčin dan su najljepši način da svojoj majci pokažete kako mislite na nju. Pošaljite joj neku od ovih predivnih čestitki!

Svake druge nedjelje u svibnju obilježavamo Majčin dan. Ove godine taj dan pada na 14. svibnja. Kako biste svojim majkama pokazali ljubav i poštovanje koje zaslužuju, pripremili smo neke čestitke koje im možete poslati:

 1. Draga mama, hvala ti što uvijek tu za mene. Tvoja ljubav, podrška i nevjerojatna žrtva su nešto što nikada dovoljno ne mogu cijeniti. Sretan Majčin dan!
 2. Dragi mama, tvoja snaga, hrabrost i nježnost uvijek su mi bili inspiracija. Hvala ti što si me naučila kako biti dobra osoba. Želim ti predivan Majčin dan pun ljubavi i sreće!
 3. Majka je jedinstvena i nezamjenjiva. Tvoja nježnost i briga su nešto posebno. Hvala ti što si uvijek bila tu da me podržiš. Sretan Majčin dan, mama!
 4. Mama, tvoja ljubav je poput sunca koja mi daje toplinu i svjetlost. Hvala ti na svemu što si učinila za mene. Želim ti najljepši Majčin dan!
 5. Za najbolju mamu na svijetu: tvoja ljubav je čarobna, tvoja briga neprocjenjiva, a tvoja podrška beskrajna. Hvala ti što si u mom životu. Sretan Majčin dan!
 6. Mama, tvoje ruke su uvijek bile tu da me utješe i zagrljaj koji liječi sve rane. Hvala ti što si najbolja mama na svijetu. Neka ti Majčin dan bude ispunjen ljubavlju i radosti!
 7. Majčinstvo je najljepši dar, a ti si najljepši primjer majčinske ljubavi. Hvala ti što si uvijek bila tu da me podržiš i voliš. Želim ti sretan Majčin dan!
 8. Mama, tvoja ljubav je poput anđeoskog krila koje me štiti od svih životnih nevolja. Hvala ti na tvojoj nevjerojatnoj ljubavi i brizi. Neka ti Majčin dan bude ispunjen radosti i blagoslovima!
 9. Draga mama, tvoja nježnost i strpljenje su neizmjerni. Hvala ti što si mi bila podrška i vodila me kroz život. Želim ti predivan Majčin dan ispunjen srećom i ljubavlju!
 10. Mama, tvoja ljubav je svjetionik u mom životu. Hvala ti što si uvijek vjerovala u mene i podržavala me. Sretan Majčin dan najdražoj mami na svijetu!
 11. Kao najsjajnija zvijezda pokazuješ mi put. Dok si ti pored mene, znam da se nikada neću izgubiti. Sretan ti Majčin dan, svjetlosti moja!
 12. Hvala ti što uvijek mogu računati na tebe i što znam da ćeš bez obzira na sve uvijek biti tu za mene. Moja si vjerna prijateljica i najbolji savjetnik. Sretan ti tvoj dan!
 13. Najljepša stvar na svijetu je zvati se tvojom kćeri/sinom. Ponosim se tim što si baš moja majka. Volim te i sretan ti Majčin dan!
 14. Ne postoji veća titula od titula majke. Titula koja zahtjeva svo vrijeme, strpljenje i ljubav ovog svijeta. Titula koja zaslužuje najveće poštovanje od svih. Mama, najbolja si, sretan ti tvoj dan!
 15. Kada pomislim na najsnažniju osobu na svijetu, pomislim na tebe. Ne postoji nešto što ti ne možeš ostvariti i to mi svaki dan iznova dokazuješ. Šaljem ti ljubav na tvoj dan!
  Hvala ti što si me 9 mjeseci čuvala ispod srca. Znaj, gdje god da krenem i ja ću nositi dio tebe u svom. Volim te bezuvjetno, sretan ti Majčin dan!
 16. U rječniku pored savršena majka treba stajati tvoje ime. Definicija si bezuvjetne ljubavi i podrške. Volim te, sretan ti Majčin dan!
 17. Znaj da si voljena i cijenjena ne samo ovaj, nego svaki dan. Tvoj trud i rad ne prolaze neopaženo. Ne postoji način da ti dovoljno zahvalim na svemu što si učinila za mene. Sretan ti Majčin dan!
 18. Najljepši prizor je osmijeh moje majke. Želim da si svaki dan kao i ovaj sretna i nasmijana, jer ne zaslužuješ ništa manje od toga. Sretan ti tvoj dan!
 19. Majčin zagrljaj je najsigurnije mjesto na svijetu. Koliko god budem imao/la godina, uvijek ću poletjeti tebi u zagrljaj. Sretan ti Majčin dan!
 20. Od tebe uzora boljega nema. Želim biti upola osoba kao što si ti. Inspiriraš me svaki dan i zbog tebe sam danas kakva/kakav jesam. Hvala ti na svemu što radiš za mene. Sretan ti tvoj dan!

Ovi citati vam također mogu poslužiti kao izvrsna čestitka za Majčin dan!