NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeČovjek je bio 20 minuta klinički mrtav – ali tek je sada...

Čovjek je bio 20 minuta klinički mrtav – ali tek je sada priznao što je doživio

Čovjek je proglašen klinički mrtav punih 20 minuta, a tada je imao iskustvo zagrobnog života i tvrdi da je upoznao Boga.

Nakon 39 godina, po prvi puta je otkrio što je doživio da bi ljudima pružio nadu.

Susret s Bogom

Kada je imao 28 godina, Scott Drummond je doživio susret s Bogom koji mu je promijenio život. Nakon što je doživio nesreću, morao je na operaciju koja je trebala biti jednostavna, ali život mu je postao ugrožen zbog pogreške medicinske sestre.

Osjetio je da gubi bitku sa životom, da mu je duša napustila tijelo te je gledao sebe tijekom operacije.

No Scott je primijetio da svoju operaciju ne promatra sam. Netko je bio pokraj njega. Nije mogao vidjeti izgled te osobe, ali kao da su se poznavali. Razgovarali su kroz misli, a ne govor. No mogao je čuti i liječnika kako govori. Sjedili su tako skupa i promatrali operaciju.

Scott je gledao svaki potez liječnika, kao i medicinsku sestru koja je istrčala iz sobe i vikala da ga je ubila.

VIDI OVO: KLINIČKA SMRT: Jesu li raj i pakao prilikom kliničke smrti samo produkt mozga?

Preminuo je na 20 minuta te je otišao u raj

Ubrzo nakon toga, nepoznata ga je osoba odvela do livade gdje je vidio predivno cvijeće i travu. Osoba je nestala, ali on je osjećao ogroman mir. Ispred sebe je ugledao bijeli oblak. Odjednom, pred očima su mu se prijavile slike njegovog života. Vidio je sve što je počinio u životu, i dobro i loše. Sudilo mu se za njegov život.

„Sjećam se da sam se zbog nekih stvari osjećao loše, a zbog nekih dobro, ali što je tu je“, prisjetio se.

Neki mu je glas naredio da se ustane i da kroči naprijed. Stoga je kročio u bijeli oblak te ga je netko uhvatio i rekao: „Još nije tvoje vrijeme, imaš još posla“. Ruka ga je nakon toga pustila.

Sljedeće čega se sjeća je da se vratio u svoje tijelo. Nije se htio vratiti jer mu je bilo prelijepo, ali saznao je da je bio mrtav 20 minuta. Život mu od tada više nije bio isti.