NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeČovjek nikada nije prestao tražiti svog mlađeg brata, a nakon 80 godina,...

Čovjek nikada nije prestao tražiti svog mlađeg brata, a nakon 80 godina, ponovno su se ujedinili

Čovjek nikada nije prestao tražiti svog mlađeg brata i nakon 80 godina konačno su se ponovno ujedinili.

Ima nešto u bratskoj vezi, pa čak i nakon nekoliko desetljeća za Billa Cordesa i Roberta Wilsona. Kad je njihova majka procijenjena nesposobnom brinuti se za svoju djecu, socijalna služba je razdvojila dječake. Bill je pokušao sakriti svog mlađeg brata u ormar, ali bilo je prekasno.

“Zgrabio sam ga i potrčao prema kući. Htio sam ga sakriti u ormar, a oni su me zaustavili na trijemu i objasnili mi što se događa. Rekli su da će biti u dobrim rukama i tada sam ga zadnji put vidio. Imao je 4 mjeseca”, rekao je Bill.

Par je nastavio voditi odvojene živote. Od odrastanja do vjenčanja i osnivanja vlastite obitelji. Međutim, tijekom cijeloga života Bill nije prestao razmišljati o svom mlađem bratu, nadajući se da će ga jednog dana pronaći.

VIDI OVO: Citati za brata: Najljepše izreke koje možete poslati bratu

Čovjek je konačno locirao svog mlađeg brata

Činilo se da će ga biti nemoguće pronaći. Ali Bogu ništa nije nemoguće. Nakon niza događaja u kojima su Billu trebale informacije o njegovoj genetici, njegova je unuka naišla na ključ za pronalazak Roberta.

Nakon 80 godina, Bill Cordes konačno je pomogao svom mlađem bratu, Robertsu Wilsonu, te se ponovno našao u njegovom zagrljaju. I ovaj put, nema puštanja. Par nadoknađuje izgubljeno vrijeme i slavi svaki zajednički trenutak.

Prijatelj ljubi u svako vrijeme,
a u nevolji i bratom postaje.” (Mudre izreke 17, 17)