Čula je kćerkin vrisak iz McDonaldsovog toaleta, nije ni slutila što je u pitanju

Djevojčica je imala rane na nogama i plakala je zbog bolova.

Mnoga mala djeca vole sama isprobavati razne stvari te svojim roditeljima dokazati da puno toga mogu obaviti i bez njihove pomoći. Takva je i malena Kaya Langmead. Kad je s mamom Nicole bila u lokalnom McDonald’s restoranu, htjela je dokazati da sama zna otići na WC te poslije toga oprati i osušiti ruke.

Mama joj je to dopustila, no ipak je otišla s njom bar do ulaza u WC kako bi mogla pomoći kćerkici u slučaju da je ona na kraju ipak zovne. Restoran je bio poluprazan i nije bila velika gužva pa mama nije mislila da će biti ikakvih problema, međutim…

Nekoliko sekundi nakon što je malena Kaya ušla u WC, mama Nicole je vidjela 2 tinejdžerice kako se smiju dok izlaze iz WC-a. Najprije nije previše razmišljala o tome, no onda je odjednom čula vrisak.

VIDI OVO: Beskućnik je ušao u restoran i pitao što može pojesti za 3 kune, dobio je predivan odgovor

Bila je to njena Kaya koja je nakon vriska odmah počela plakati. Istrčala je iz WC kabine, a mama je odmah vidjela u čemu je problem. Netko je stavio tekuće ljepilo na WC dasku i Kaya je ostala zalijepljena kad je sjela na WC školjku. Kad je ustala, ljepilo joj je ogulilo kožu.

Čula je kćerkin vrisak iz McDonaldsovog toaleta
Foto: SWNS

Djevojčica je imala rane na nogama i plakala je zbog bolova, a mama je bila poprilično sigurna da su to učinile tinejdžerice koje su s osmijehom izašle iz WC-a 1-2 minute prije ovoga. To su potvrdile i sigurnosne kamere, a menadžer McDonald’s restorana odlučio je odmah zvati policiju.

Policija je kasnije našla djevojke koje su isplanirale ovu “šalu” te se ispričale Kayi i njenoj mami. Pouka priče? Dobro razmislite prije nego što se odlučite “šaliti” na ovakav način. Ovoj djevojčici to nije bilo nimalo smiješno. Za nju je ovo bilo traumatično iskustvo koje će još dugo pamtiti, piše Lajk.