NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDijete je prišlo dostavljaču pizze, začudio se kada je vidio što želi

Dijete je prišlo dostavljaču pizze, začudio se kada je vidio što želi

Nepoznato dvogodišnje dijete je prišlo dostavljaču pizze. Začudio se kada je vidio dječakove namjere. Cohenov zagrljaj bio je način na koji je Bog utješio Ryana. 

Dvogodišnji Cohen je prije nekoliko dana utjecao na dostavljača pizze, Ryana Cattersona. Kada se Ryan nakon dostave spremao vratiti u svoj automobil, Cohen je potrčao za njim kako bi ga zagrlio. No, to nitko nije očekivao. 

Taj divan trenutak uhvaćen je na kućnoj kameri. Lindsay Sheely, Cohenova majka, mislila je da je ta gesta „simpatična i smiješna“ tako da ju je objavila na Instagramu. 

„U subotu na večer smo naručili pizzu“, napisala je Lindsay, „Cohen je potrčao van kako bi zagrlio dostavljača te mu je čak pokušao dati poljubac“. 

Snimka je nekako došla do dostavljača

Snimka je nekako došla i do Ryana, dostavljača. Kada je vidio snimku, kontaktirao je Lindsay kako bi joj rekao koliko mu je značio taj zagrljaj. 

„Nakon što sam prošli tjedan izgubio kćer, dirnulo me je to jer sam imao osjećaj kao da je ona tu. Jako mi je mnogo značilo“, rekao je Ryan. 

Cohenov zagrljaj bio je način na koji je Bog utješio Ryana. 

„Saznali smo da je Ryan iznenadno izgubio kćer te da mu je Cohenov zagrljaj bio kao maleni blagoslov od Boga. Vjerujem u božansku intervenciju te smatram da je Ryan s razlogom dostavio pizzu baš nama“, rekla je Lindsay. 

Ryanova bivša supruga je rekla: „Jako je lako ne primijetiti bol u nekim ljudima. Čak i s našom kćeri mi ju nismo mogli primijetiti. Ne mogu ne biti zahvalna što je netko vidio njegovu bol i bio tu za njega“.