NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDijete je sjedilo na željezničkim tračnicama - posebni anđeli su mu spasili...

Dijete je sjedilo na željezničkim tračnicama – posebni anđeli su mu spasili život

Dijete pronađeno na željezničkim tračnicama bilo je u velikoj opasnosti sve dok mu herojski željezničari nisu priskočili u pomoć. Hvala Bogu na ovim posebnim anđelima!

Za roditelje, sreća i sigurnost njihove djece jesu i uvijek će biti jedna od najvećih briga. Ali bez obzira na to koliko su djeca upućena da izbjegavaju osobu, područje ili da ne diraju predmet, djeca nemaju najbolje rezultate kada je u pitanju pridržavanje naredbi. Ona uvijek žele pomicati granice i vidjeti što se događa kada odbiju slušati.

Jedno je dijete, iz bilo kojeg razloga, završilo u opasnom području u New Yorku. Željezničari su pronašli dijete na aktivnoj željezničkoj tračnici. No srećom, netko je uočio dijete prije nego što se dogodilo bilo što tragično.

Dijete pronađeno na tračnicama

U videu objavljenom na YouTubeu, trogodišnjak sjedi blizu ograde, lijevo od aktivnog i elektrificiranog niza željezničkih tračnica. Muškarac koji je vozio vlak, koji je prvi ugledao dijete, stisnuo je kočnicu. Lokomotiva se kretala gotovo 110 kilometara na sat!

“Čim sam vidio da je dijete, očinski nagon je proradio i morao sam spasiti ovo dijete”, rekao je William Kennedy.

Drugi kondukter, koji je dolazio iz drugog smjera, također je uočio zaglavljeno dijete. Na snimci kondukter istrčava u susret djetetu koje je dodirivalo elektrificiranu prugu.

Dijete je brzo prebačeno na sigurno i ubačeno u jedan od vlakova. Otprilike sat vremena kasnije, mališan se ponovno ujedinio sa svojom majkom.

Dok je dijete navodno dodirivalo naelektriziranu stazu, zadobilo je samo lakše ozljede.

Hvala Bogu na onim radnicima vlaka u New Yorku koji su brzo razmišljali i djelovali, a koji su spasili dijete, čuvajući ga na sigurnom i zaštitivši ga od tragedije.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare