Dječaci iz razreda imaju istu frizuru, a razlog je rasplakao mnoge

Dječaci Jaxon Rosebush i Reddy Weldon idu i isti razred i imaju istu frizuru. Razlog zbog kojeg su to učinili je rasplakao mnoge.

Dječja nevinost nešto je neopisivo predivno. Djeca ne osuđuju, ona su iskrena i čista te to treba što više njegovati.

Pravi primjer takve nevinosti su dva najbolja prijatelja Jaxon Rosebush i Reddy Weldon. Osim što su prijatelji iz razreda, oni se smatraju braćom. Prije tri godine su mislili da bi mogli baš dobro zeznuti svoju učiteljicu.

Smislili su plan kako da postanu potpuno isti kako bih nitko ne bi mogao razlikovati. Jaxson je pitao svoju mamu može li se ošišati isto kao Reddy kako bi bili blizanci.

Bili su tako uzbuđeni zbog svog plana da se nisu mogli prestati hihotati u frizerskom salonu.

Jaxonova je mama objavila njihov plan na Facebooku:

„Ovo jutro sam s Jaxom pričala o njegovoj ludoj kosi. Rekla sam mu da preko vikenda mora na šišanje. On je rekao da želi obrijati svoju kosu što kraće kako bi izgledao kao njegov prijatelj Reddy. Rekao je da ne može dočekati ići u školu s novom frizurom jer ih učiteljica neće moći razlikovati. Mislio je da će biti jako smiješno zbuniti učiteljicu istom frizurom”.

Objavila je fotografiju prijatelja prije šišanja te se našalila:

„Ovo je slika Jaxa i Reddyja. Sigurna sam da svi vidite koliko su slični”.

Snimka zaslona: YouTube

Ova je majka bila zadivljena što je njezin sin smatrao da je različit od svog prijatelja samo zbog frizure:

„Ako ovo nije dokaz da su mržnja i predrasude nešto naučeno, onda ne znam što je. Jedina razlika koju Jax vidi je njihova frizura”.

Ta je malena gesta jako mnogo značila Reddyjevoj obitelj jer je on posvojen te ga uče da je jako važno ne suditi ljude po izgledu.

Jaxonova majka je još u veljači napisala objavu kako bi se prisjetila svih reakcija koje je dobila na svoju objavu:

„Prije dvije godine sam objavila nekoliko rečenica o mom sinu i njegovoj frizuri. Nisam imala pojma što će se dogoditi. Prijateljica je to pretvorila u vijesti. Ova dva dječaka su se našla u Cosmu, časopisu People i mnogim drugim.

NBC je čak jedan cijeli dan zauzeo njihov razred kako bi mogli napraviti reportažu o njima. Čak smo bili u The Steve Harvey emisiji. No, najbolja stvar iz svega ovoga jest činjenica da su dvije obitelji postale najbolji prijatelji. Za to sam najzahvalnija.”

Dječaci su i dalje prijatelji te uživaju u slavi koju im je donijela njihova „psina”.