Dječak je čuo da mu je otac teško bolestan
Foto: Pexels

Dječak je čuo da mu je otac teško bolestan te je ponukan jednom starom biblijskom izrekom počeo moliti za njega. Ova prekrasna poučna priča će vas naučiti da vjera u Boga sve pobjeđuje! 

Postojao je jednom dječak zvan Marko, koji je živio u malom selu na rubu velike šume. Bio je uvijek sretan i zadovoljan životom, ali jednog dana dogodila se tragedija koja je sve promijenila.

Njegovu obitelj pogodila je teška bolest koja je zahvatila njegovog oca. Marko i njegova majka bili su jako zabrinuti jer su znali da je ovo jedna od najtežih bolesti i da su šanse za ozdravljenje vrlo male.

“Ako je Bog za tebe, tko može protiv tebe”

Kada je bolest postala sve teža i teža, Markova majka se sjetila jedne mudre izreke koju joj je jednom rekla njezina baka: “Ako je Bog za tebe, tko može protiv tebe.”

Nakon što je čula ovu rečenicu, majka je potražila snagu i hrabrost u vjeri, moleći se za ozdravljenje svog supruga. Marko je također počeo moliti za svog oca i vjerovati da će se sve riješiti.

Nakon nekoliko dana molitve i vjere, Markov otac počeo je osjećati olakšanje. Bolest je počela jenjavati, a otac se počeo vraćati svojoj normalnoj svakodnevici. Njegova obitelj bila je preplavljena zahvalnošću i ljubavlju, znajući da je to bio Božji dar.

Od tog dana, Marko i njegova obitelj postali su još jači u svojoj vjeri i shvatili su da nikad ne smiju prestati vjerovati i moliti. Uvijek su se sjetili da ako je Bog za njih, tko može biti protiv njih.

Marko je naučio važnu lekciju

Marko je naučio važnu lekciju da vjera i nada mogu biti velike snage u najtežim situacijama.

Uvijek se sjećao ove priče i u teškim situacijama se oslanjao na svoju vjeru, znajući da će mu Bog pomoći u svakoj situaciji.

I tako, život se nastavio za Marka i njegovu obitelj. Nisu znali što će im život donijeti, ali su znali da ako je Bog za njih, nitko, ni ništa, im ne može nauditi.