NaslovnicaPoučne pričeDječak je čuo da mu je otac teško bolestan - počeo je...

Dječak je čuo da mu je otac teško bolestan – počeo je moliti i ugledao čudo

Dječak je čuo da mu je otac teško bolestan te je ponukan jednom starom biblijskom izrekom počeo moliti za njega. Ova prekrasna poučna priča će vas naučiti da vjera u Boga sve pobjeđuje! 

Postojao je jednom dječak zvan Marko, koji je živio u malom selu na rubu velike šume. Bio je uvijek sretan i zadovoljan životom, ali jednog dana dogodila se tragedija koja je sve promijenila.

Njegovu obitelj pogodila je teška bolest koja je zahvatila njegovog oca. Marko i njegova majka bili su jako zabrinuti jer su znali da je ovo jedna od najtežih bolesti i da su šanse za ozdravljenje vrlo male.

“Ako je Bog za tebe, tko može protiv tebe”

Kada je bolest postala sve teža i teža, Markova majka se sjetila jedne mudre izreke koju joj je jednom rekla njezina baka: “Ako je Bog za tebe, tko može protiv tebe.”

Nakon što je čula ovu rečenicu, majka je potražila snagu i hrabrost u vjeri, moleći se za ozdravljenje svog supruga. Marko je također počeo moliti za svog oca i vjerovati da će se sve riješiti.

Nakon nekoliko dana molitve i vjere, Markov otac počeo je osjećati olakšanje. Bolest je počela jenjavati, a otac se počeo vraćati svojoj normalnoj svakodnevici. Njegova obitelj bila je preplavljena zahvalnošću i ljubavlju, znajući da je to bio Božji dar.

Od tog dana, Marko i njegova obitelj postali su još jači u svojoj vjeri i shvatili su da nikad ne smiju prestati vjerovati i moliti. Uvijek su se sjetili da ako je Bog za njih, tko može biti protiv njih.

Marko je naučio važnu lekciju

Marko je naučio važnu lekciju da vjera i nada mogu biti velike snage u najtežim situacijama.

Uvijek se sjećao ove priče i u teškim situacijama se oslanjao na svoju vjeru, znajući da će mu Bog pomoći u svakoj situaciji.

I tako, život se nastavio za Marka i njegovu obitelj. Nisu znali što će im život donijeti, ali su znali da ako je Bog za njih, nitko, ni ništa, im ne može nauditi.