Dječak nije mogao suspregnuti suze na vjenčanju svog oca
Foto: Jessica Husted Photography

Preslatki četverogodišnjak Gage nije mogao suspregnuti suze dok se njegov otac, američki marinac Joshua Newville, ženio s Emily Leehan.

Joshua i Emily bili su u vezi dvije godine prije nego što su se zaručili i odlučili vjenčati, a Emily je lokalnoj podružnici CBS- a rekla da je njezina veza s Gageom bila “ništa manje od savršenstva”.

Nakon što je par jedno drugom izrecitirao svoje personalizirane zavjete, mladenka je izvadila list papira s posebnim skupom zavjeta samo za 4-godišnjeg Gagea.

“Htjela sam ga uključiti jer kad sam se zaklela da ću biti Joshova žena, zaklela sam se i da ću mu biti maćeha. Željela sam da se osjeća posebnim i da ga podsjetim koliko mi znači”, rekla je.

Dječak nije mogao suspregnhti suze
Foto: Jessica Husted Photography

Mlada je počela čitati zavjete koje je napisala za dječačića

Maleni Gage se baš dobro držao, ponosno stojeći pokraj svog oca, sve dok mlada nije počela čitati zavjete koje je napisala samo za dječačića. Nakon što ih je krenula čitati, maleni Gage više nije mogao izdržati i potpuno se slomio.

“Želim da se uvijek osjećaš sigurno i da se uvijek trudiš i da budeš dobra osoba”, počela je čitati mladenka, a dječačić se se bacio na nju i čvrsto je grlio! Kao što je i bilo za očekivati, uslijedio je kolektivni ‘aaaa’ iz publike, dok je Emily nježno pokušala utješiti Gagea.

Foto: Facebook
Foto: Jessica Husted Photography/Facebook

“Nemoj plakati, srce”, rekla mu je pomajka. “I na kraju, želim da znaš koliko si poseban dječak.”, nastavila je Emily.

“Nevjerojatno si pametan, predivan i drag prema svima. Pomogao si mi da postanem žena kakva danas jesam i iako ja nisam tebi dala dar života, život je svakako meni dao dar u obliku tebe”.

Svi troje su plakali

Nekako i ne tako iznenađujuće, svi troje su plakali prije nego što je Emily uopće uspjela pročitati zavjete do kraja. Gage je definitivno plijenio svu pažnju na obredu vjenčanja, a njegova je reakcija u roku nekoliko dana obišla svijet.

Fotografkinja Jess Husted je svojim fotoaparatom dokumentirala emotivni trenutak. Čak se vidi kako pastor koji ih je vjenčao briše suze dok dijete plače.

Sin marinca plakao je u naručju svoje nove maćehe
Sin marinca plakao je u naručju svoje nove maćehe; Foto: Jessica Husted Photography

“U sobi nije bilo suhog oka. Bila je to jedna od najdirljivijih ceremonija kojima sam ikad [svjedočila]… Dan njihovog vjenčanja od početka do kraja bio je nevjerojatan. Ne želim im ništa osim ljubavi i sreće.”

Mladenci, njihovi prijatelji i obitelj nakon toga su pohvalili Gagea jer je poseban dan učinio još nezaboravnijim.

IZVORmiss7.24sata.hr