Dječak plesom u bolnici proslavio oporavak od teške bolesti
Ilustracija: Canva

U najljepšem videu koji se nedavno pojavio na internetu, dječak je posebnim pobjedničkim plesom proslavio izlječenje od raka.

Njegova sreća ovjekovječena ovim videom podsjeća nas da budemo zahvalni za život koji nam je Bog dao. Dječak Nico napokon je dobio dobru vijest da je njegova akutna limfoblastična leukemija ušla u remisiju nakon dvije godine i da je vrijeme da se pridruži svojoj obitelji i prijateljima u slavlju.

Na snimci se vidi kako Nico trči iz bolničke sobe i ulazi u dvoranu punu najmilijih. Svi mašu pomponima i kliču dok Nico i njegov mlađi brat poklanjaju publici slavljenički ples. Zatim Nico trči kroz “kišu” konfeta kako bi zazvonio posebnim zvonom koje označava kraj njegovog tretmana.

@littlewishesorg

Congrats Nico! We are so proud of you! #littlewishes #childhoodcancer #hope #hospital #medicalteam #endoftrearment #wish #joy

♬ Walking On Sunshine (25th Anniversary) [2010 Remaster] – Katrina and the Waves

Nakon što su proslavili njegov poseban trenutak, Nicova obitelj iznenadila ga je njegovim prvim biciklom. Dječak ga je isprobao i prije izlaska iz bolnice.

Video dječaka objavljen je tek prije nekoliko dana, a već je zaludio internet jer gledatelji mogu osjetiti radost kojom zrači Niko i svi koji slave njegovo zdravlje.

“Moj slatki dječače! Moj ratniče! Mama je tako ponosna na tebe, Nico. Rak je izabrao krivo dijete”, komentirala je ispod videa njegova mama.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare