UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Dječak pogubio nigerijskog kršćanina, ISIS objavio zastrašujući video

Na internetu je objavljen videozapis na kojem se navodno vidi pogubljenje jednog nigerijskog kršćanina od strane dječaka iz terorističke grupe povezan sa ISIS-om, javlja Daily Mail.

Zastrašujuća snimka koju je objavila ISIS-ova Amaq-ova novinska agencija, prikazuje dijete staro oko osam godina koje je izvršilo pogubljenje u neidentificiranom vanjskom području Borna u Nigeriji.

Dječak u videozapisu upozorava druge kršćane: “Nećemo stati dok se ne osvetimo za svu prolivenu krv.”

Videozapis je snimljen u gradu Borno na sjeveroistoku Nigerije, a dječak je iz terorističke organizacije Islamska država Zapadna Afrika (ISWAP).

VIDI OVO: Nigerijski kršćani vrište: Pomozite nam, ovo je genocid!

ISIS je rutinski koristio malu djecu, nazvanu “mladunčad kalifata”, kako bi izvršili ubojstva zarobljenika u propagandnim videima.

Podružnica Islamske države u zapadnoj Africi formirana je nakon što se frakcija odvojila od nigerijske islamističke skupine Boko Haram 2016. godine.

Prošlog mjeseca, jedanaest kršćanskih talaca je na Božić navodno ubijeno od strane terorističke organizacije ISWAP-a u Bornu.

Predsjednik Muhammadu Buhari je osudio ubojstva i pozvao je Nigerijce da ne dopuste da ne budu podijeljeni religijom. “Ni pod kojim uvjetima ne bismo trebali dopustiti da nas teroristi podijele okrećući kršćane protiv muslimana jer ove barbarske ubojice ne predstavljaju islam i milijune drugih muslimanskih obitelji širom svijeta”, rekao je u tadašnjoj izjavi, prenosi Živa Riječ.

Upozoravamo na uznemirujući sadržaj: