Dječak se žalio na bolove u grlu
Foto: Facebook

Dječak se žalio na bolove u grlu, a majka se užasnula kada je doznala što mu je zapelo. Na potencijalni problem sada želi upozoriti sve roditelje. 

Proljeće i ljeto je savršeno za provođenje vremena vani, vrlo često i za fini roštilj i hladno piće. 

Svi imamo jako lijepe misli pri spomenu roštilja i raznih jela pripremljenih na njemu. No, za jednu majku ta je slika okaljana nakon što je četka za čišćenje roštilja dovela do nesreće u njezinoj obitelji. 

Dječak se počeo žaliti na bolove u grlu

Jenna Kuchik je odlučila pripremiti roštilj za Dan Nezavisnosti u Kanadi. No, samo nekoliko minuta nakon što je pojeo meso s roštilja, njezin sin, Ollie, se počeo žaliti na bolove u grlu. Rekao je da mu je nešto „zapelo“ unutra. 

Majka je napisala: 

„Nakon što sam posumnjala da mu je u grlo zapela metalna dlačica od četke za čišćenje roštilja, suprug Matt i ja smo pregledali ostalo meso i vidjeli da je i tamo bila jedna dlačica“. 

Dječak se žalio na bolove u grlu 1
Foto: Facebook

U grlu dječaka zapela je metalna dlačica

Odmah su odveli sina u bolnicu gdje su snimke pokazale da su bili u pravu – u grlu malenog dječaka zapela je metalna dlačica. 

„Tijekom dva sata u bolnici Ollie nije mogao gutati, neprestano je pljuvao i pokušavao povraćati“, rekla je majka. 

Budući da je dlačica zapela na osjetljivom mjestu, Ollie je prevezen u posebnu bolnicu gdje mu je dlačica odstranjena kirurškim putem. 

Jenna je dodala: „Bila su to najteža 24 sata mog života. Morala sam gledati sina koji je bio u velikim bolovima, a nisam mu mogla pomoći. Ujedno sam znala da je to bila situacija koju smo u potpunosti mogli izbjeći. Čak smo imali drvenu četku za čišćenje koja je još stajala u pakiranju“. 

Dječak se žalio na bolove u grlu 2
Foto: Facebook

Majka sada želi upozoriti druge roditelje

Jenna je odlučila podijeliti snimku grla svog sina, kao i njegovu priču kako bi osigurala da se to nikome drugome ne dogodi. 

Nakon što je podijelila priču, javile su se još neke osobe sa sličnim pričama. Hvala Bogu, nitko nije nastradao, no bila je to nesreća koju se moglo lako izbjeći.