Dječak je umro u petak, a u subotu majka je našla poruku koja ju je slomila
Foto: Daily Mail

Dječak je umro u petak od bolesti koja mu je zahvatila mozak, a u subotu ujutro majka je pronašla poruku koja ju je slomila.

Maleni Leland Shoemake umro je tog petka u Dječoj bolnici u Atlanti od posljedica amebijaze, zarazne bolesti koja mu je zahvatila mozak. Dan kasnije njegovi roditelji su našli njegovu oproštajnu poruku koja im je slomila srce do kraja.

Tražeći u njegovoj sobi odjeću koju bi mu odjenuli za posljednji počinak, Lelandovi roditelji su pronašli su među njegovim stvarima dirljivu poruku koju im je napisao pred smrt.

Posljednja poruka mami i tati

“Još sam s vama. Hvala vam mama i tata”, glasila je jednostavna, ali toliko osjećajna i tužna poruka koju je dječak ostavio svojim roditeljima.

“Ostavio je dubok trag u svima nama i zapravo je još uvijek ovdje. Volio je gledati History Channel, vremenske prognoze, dokumentarne filmove i sve što je imalo veze s poviješću. Volio je brodove poput Titanica i priče iz Drugog svjetskog rata…”, prenosi ABC News riječi Lelandove majke Amber.

VIDI OVO: 27-godišnjakinja napisala “poruku prije smrti” koju svi trebaju pročitati

“Lelande, lijepo spavaj…”

“Njegov je osmijeh mogao osvijetliti čitav grad. Jako je volio svoga brata i svoju obitelj. Bio je najpametniji i najdivniji dječak na svijetu. Uvijek ćemo te voljeti, Lelande. Lijepo spavaj”, napisala je majka na Facebook stranici na kojoj su mnogi znani i neznani molili za dječakov oporavak i davali podršku njegovim roditeljima.

IZVORNet.hr