Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Dječaka su napali bijesni psi, no Bog je intervenirao kada Mu je...

Dječaka su napali bijesni psi, no Bog je intervenirao kada Mu je zavapio

Dječaka su prilikom igre u dvorištu napali bijesni psi. U tim trenucima je počeo vapiti Bogu koji je ubrzo intervenirao.

Biblija govori o tome da je Bog uvijek prisutan u našim životima kada je to potrebno. Njemu se možemo obratiti za pomoć bilo kada i bilo gdje. 

Jedna takva potreba zbila se dok se 11-godišnji dječak Bramwell Rodriguez-Rojah igrao u dvorištu iza stambene zgrade u kojoj je živio s obitelji. 

Dječak se igrao kao i svaki drugi dan kada su ga napala dva bijesna psa. 

Prisjetio se: „Čuo sam lajanje, a kada sam se okrenuo počeo sam vrištati. Stavio sam ruku preko lica i tada se sve počelo događati.“ 

Bramwell je odmah počeo vapiti Bogu da mu spasi život. Rekao je: „Plakao sam i govorio Isusu da me spasi.“ Tada je dobio odgovor, čuo ga je policajac koji je bio izvan dužnosti. 

On je potrčao u dvorište i opalio pištoljem kako bi uplašio pse. 

„Stavio mi je ruku na prsa da vidi dišem li“, rekao je Bramwell, „Govorio mi je da ostanem s njim, a ja sam se jako trudio da ne zatvorim oči.“ 

VIDI OVO: Proveo je 4 sata u oceanu s morskim psom, a onda je ugledao svjetlo od Boga

Dječak je imao ugrize na vratu, rukama i nogama te je sve moglo jako loše proći da nije bilo tog policajca. Dječakova ga obitelj sada naziva „anđelom čuvarom“. Bramwellova majka, Georgija Rojas, je rekla: „Znam da Bog čini čuda. On je bio ključan u Božjim rukama kako bi pomogao mom sinu u tom trenutku.“ 

Bramwell je imao nekoliko operacija koje su trajale satima. No, bez obzira na sve, on je vrlo veseo te Bogu zahvaljuje za čudo. 

Rekao je: „Znam da su me zaštitili anđeli.“ 

Sada, nakon tjedan dana u bolnici Bramwell se vratio kući, te je sa svojom obitelji. Svi su zahvalni Bogu i zajednici na pomoći.  

„Izbavit ću ga jer me ljubi, zakrilit’ ga jer poznaje ime moje. Zazvat će me, a ja ću ga uslišiti, s njim ću biti u nevolji, spasit ću ga i proslaviti. Nasitit ću ga danima mnogim, pokazat’ mu spasenje svoje“ (Psalam 91,14-16). 

NAJNOVIJI ČLANCI