Djed posjetio kćer koja je rodila pa rasplakao mamu i cijeli internet

Taj poseban trenutak će njegova kćer zauvijek pamtiti i cijeniti.

Reakcija jednog djeda nakon što mu je kćer rodila rasplakala je ne samo novopečenu mamu nego i cijeli internet!

Iako svi vole bebe, vjerojatno ih nitko ne više više od baka i djedova. Kad god baka i djed uđu u sobu, njihove oči i pažnja su uprti u njihove unuke. Ne žele ništa više nego zagrliti i držati te mlade.

No u žurbi bake i djeda da unucima pokažu naklonost, ponekad mogu zanemariti vlastitu djecu.

U snimci objavljenoj na YouTubeu novopečeni djed je svojoj kćeri koja je tek rodila na suptilan i drag način pokazao brigu, pažnju i ljubav. U kratkom videu se vidi kako muškarac sjedi pored kćeri i drži je za ruku.

“Kao da me tapka po ruci”, rekla je Deborah Gilbert. “Kao, znaš, on zapravo ne govori ništa, ali na neki način želi neku sigurnost.”

Djedova reakcija nakon kćerinog rođenja topi srca

Deborah navodi da je očevo slatko pokazivanje naklonosti došlo dok je nekoliko drugih ljudi bilo u prostoriji, s ljubavlju gledajući i umiljavajući se dragocjenom novom životu. Tada je slučajno primijetila kako je otac drži i lupka po ruci.

“Shvatila sam da moj tata sjedi pored mene, a onda me uhvatio za ruku”, rekla je. “I pomislila sam, ‘O moj Bože,’ jer sam pogledala svog muža. A moj muž je držao kćer. Pogledala sam prema tati, a on me držao.”

Prisjeća se da se osjećala voljenom i paženom, gotovo kao da ju je podsjetio da je još uvijek njegova djevojčica. Taj poseban trenutak će Deborah zauvijek pamtiti i cijeniti.

NAJNOVIJE!