Djed pronašao pismo nakon ženine smrti, slomio se kada ga je pročitao

Djed Tony Trapani je pronašao pismo nakon ženine smrti koje ga je slomilo kada ga je pročitao. Između ostaloga, nije ga ni napisala njegova žena.

Tony Trapani imao je relativno lijep i ispunjen život, no postojalo je nešto što mu je uvijek falilo. On i njegova pokojna žena nisu mogli imati djecu jer je bila neplodna.

Dugo su pokušavali dobiti dijete, no to nažalost nije bilo moguće. Zbog toga ga je šokiralo ono što je pronašao nakon njene smrti.

Stariji muškarac je nakon smrti svoje voljene žene čistio kuću i spremao njene stvari. Odjednom je sasvim slučajno pronašao skriveno pismo na kojem je pisala godina 1959., a primatelj trebao je biti upravo on, piše Lajk.

U pismu je pisalo nešto što mu je promijenilo život

Međutim, on to pismo nikad nije dobio, a kad je pročitao tekst, shvatio je i zašto. Unutra je pisalo nešto što mu je promijenilo život.

Pismo je napisala Tonyjeva bivša partnerica s kojom se nakon prekida više nije čuo. Napisala mu je da je često mislila na njega i da ima informaciju koja će ga možda iznenaditi.

Otkrila mu je da ima 5-godišnjeg sina i da se nada da joj može oprostiti i doći upoznati svoje dijete. Napisala mu je da njihov sin često pita gdje mu je otac, no ona mu nije više znala dati odgovor.

Odlučio je pronaći svog sina za kojeg cijeli život nije znao ni da postoji

Tonyju se srce slomilo. Znao je da mu njegova pokojna žena nije htjela pokazati ovo pismo jer se vjerojatno bojala da će ostati bez njega i da će se Tony vratiti bivšoj. Odlučio je pronaći svog sina za kojeg cijeli život nije znao ni da postoji.

Snimka zaslona

Njegova bivša partnerica napisala je kako se sin zove pa je uzeo to ime i dodao njeno prezime pa pronašao Samuela Duanea Childressa, 63-godišnjeg muškarca koji također ništa nije znao o svome ocu.

Njihov susret je bio vrlo emotivan

Njihov susret je bio vrlo emotivan. Počeli su se intenzivno družiti kako bi bar malo nadoknadili vrijeme i upoznali se što bolje.

Međutim, tada su saznali još jednu informaciju koja ih je šokirala. Kako bi se uvjerili da su zaista otac i sin, Tony i Samuel su napravili DNK test koji je to trebao i potvrditi. Međutim, test je potvrdio ono suprotno. Tony nije bio Samuelov otac. Čini se da ni Tonyjeva bivša partnerica nije znala da on nije Samuelov otac.

Bez obzira na sve, muškarci su odlučili ignorirati rezultate test i ponašati se kao da su stvarno otac i sin.