Djevojčica (12) je fotografirala oca i bebu na toaletu, a onda je majka primijetila nešto neobično

12-godišnja djevojčica je fotografirala oca koji mijenja pelene bebi na toaletu, a onda je majka primijetila nešto neobično.

Roditelji znaju da je čišćenje beba i mijenjanje pelena vrlo nezgodno u javnosti. Zamislite sad da sve to morate odraditi u svom krilu, kao što je to morao napraviti jedan otac iz Floride.

„Ovo je ozbiljna objava! Zašto u muškim WC-ima nema stolova za presvlačenje djece, kao da mi ne postojimo!!!“, napisao je Donte Palmer na svom Instagramu.

„#FLM#fatherlivesmatter (životi očeva su bitni) – Jasno je da ovo često radimo, pogledajte koliko je ugodno mom sinu. To je za njega rutina! Idemo riješiti ovaj problem!“

Donte je objasnio u objavi da mu je stvarnost problema sinula kada je jedne večeri odlučio počastiti svoju suprugu i obitelj večerom u restoranu.

„Ovaj je dan bio kao i svaki drugi“, napisao je, „Obitelj se okupila u automobilu kako bismo išli u nabavku u grad. Htio sam počastiti suprugu obiteljskom večerom jer ona vrlo vrijedno radi kao majka te sam pomislio kako bi bilo lijepo da naša obitelj jede u restoranu tu večer.“

Nakon što su naručili hranu, njegova 12-godišnja kćer je morala u toalet tako da je otac tri dječaka odlučio ubiti dvije muhe jednim udarcem i otpratiti ju do toaleta gdje bi ujedno presvukao najmlađeg sina.

„Navikao sam mijenjati pelenu sinu dok mi je u krilu te je zato, kako se može vidjeti na fotografiji, i mom sinu to sasvim normalno“, napisao je Donte, „Jedina je razlika to što mi moj sin, koji mi je ovog puta pomagao, nije dodavao pelene i maramice nego je fotografirao.“

Nakon što smo se vratili za stol, naša 12-godišnja kćer je pomislila kako bi bilo smiješno pokazati mami ‘kako tata mijenja bratove pelene’.

Svi su se smijali dječaku koji se činio super opuštenim na tatinom krilu, no njegova je supruga primijetila nešto neobično:

„Moja je žena primijetila da ga ona nikada nije morala tako presvlačiti. Kad ona ide na toalet tamo su uvijek stolovi za presvlačenje beba. Pogotovo u „boljim“ restoranima kao što je bio taj.“

Kada mame dođu u javni toalet, nikada im nije problem pronaći stol za presvlačenje, zašto je onda s očevima drugačije?

Budući da je za Dontea takvo presvlačenje potpuno normalno, nije ni razmišljao o toj razlici dok njegova supruga nije ukazala na nju.

„Je li u našem društvu tako nisko mišljenje o muškarcima i očinstvu da restorani ne stavljaju stolove za presvlačenje u muški toalet?“, zapitao se.

Rekao je da mu nije namjera pokrenuti nekakav pokret ili protest za borbu za prava očeva, ali Donte se svejedno nečemu nada:

Samo se nadam da će ova objava pokazati da postoje dobri očevi koji se trude oko svoje djece svaki dan. Očevi kojima nije problem ostati cijelu noć na nogama jer im beba plače i očevi koji mijenjaju pelene čak i ako to ne mogu učiniti na konvencionalan način.“

Svaka pohvala divnom ocu koji će sve učiniti za svoju djecu, čak i ako situacija nije baš pogodna. Molimo se da postane inspiracija ostalim očevima.

NAJNOVIJE!