Nije otvorila vrata policajcu, a onda joj je on upao u dom

Djevojčica je svaki dan otvarala vrata policajcu, no jednog dana je prestala. Njemu nije bilo jasno što joj se dogodilo pa joj je upao u dom. 

9-godišnja Klynn Scales je znala da na jednu osobu uvijek može računati – na policajca koji je pazio na nju svaki dan. Problem je bio što mu nije znala ime. Ona je bila djevojka koja je rasla u teškim obiteljskom prilikama, te je često bila zanemarivana pokraj svoja dva brata.

Taj je policajac postao njezino svijetlo nade u mraku koji ju je često okruživao. Spasio joj je život, ali se ona nije mogla sjetiti njegovog imena. 

Imala je teško djetinjstvo, ali i nadu

Klynnina majka se borila s ovisnošću, a to je stvorilo kaos u Kynninom životu i domu. Ona se sjeća da je krala iz malene trgovine kako bi prehranila sebe i svoja dva mlađa brata. Sa samo 9 godina imala je više briga i obaveza nego je mogla podnijeti. Imala je teško djetinjstvo, ali i nadu. 

Ta nada je bio policajac Jeffrey Colvin. 

Klynn je podijelila: „Tijekom svih teških situacija, ja bih zamišljala da nam govori da je uvijek tu za nas. On je bio naš zaštitnik tako da bih to zamišljala tijekom najgorih trenutaka mog djetinjstva.“ 

Jednog dana mu nitko nije otvorio vrata

Colvin je obećao Klynn da će svaki dan provjeravati nju i njezinu obitelj, a to je obećanje i održao. Dok su živjeli u Kansasu, on ih je svaki dan provjeravao. Osim jednog dana kada mu nitko nije otvorio vrata.

Colvinu je bilo neobično što mu Klynn nije otvorila vrata kao i inače tako da je on ušao u kuću i pronašao Kynn jako bolesnu i slabu. Odveo ju je u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana pothranjenost. 

Klynn nikada nije zaboravila njegovu dobrotu i njegovo obećanje. To joj je obećanje spasilo život. 

20 godina kasnije Klynn je živjela u drugom gradu te je izgubila kontakt s dobrim policajcem. Bila je odlučna u tome da se sjeti njegovog imena. Uz pomoć policije u Kansasu, saznala je njegovo ime te je dobila priliku ponovno ga upoznati. 

Mislila je da ju je možda zaboravio, no bila je je u krivu. 

Policajac Colvin je rekao: „Zapravo sam se pitao gdje je i što joj se dogodilo… Većinu vremena u našoj karijeri mi često ne znamo jesmo li zaista nekome pomogli.“ 

Sada je postala policajka

Colvin i Klynn su se ponovno naši, a ona mu je od srca zahvalila. No, imala je i jedan zahtjev. Nakon svega što je prošla u djetinjstvu Klynn je shvatila da želi pomagati drugima te je i sama postala policajka.

Došlo je vrijeme za njezinu promociju po završetku akademije te je Klynn htjela da tamo bude i policajac Colvin i da joj on preda njezinu značku. On je radosno pristao te je otišao u Texas na promociju. 

„Bio sam jako ponosan na nju. Ona je pobijedila svaku statistiku. Većina ljudi bi ju pogledali dok je još imala 9 godina i rekli da od nje nikada neće biti ništa, da ona nema šanse u ovome svijetu. Očito je svima pokazala da su bili u krivu“, rekao je Colvin. 

Klynn je ujedno policajcu Colvinu dala pločicu s ugraviranim riječima: „Obećanje dano. Obećanje održano. Hodam koracima pravog heroja.“ 

Na snimci možete pogledati trenutak kada su se Klynn i Colvin našli nakon 20 godina.

NAJNOVIJE!