Djevojčica probudila mamu da joj kaže da će se Isus vratiti

Ova dvogodišnja djevojčica zna nešto što djeca njenih godina ne mogu shvatiti, no ona je rekla kako će se Isus vratiti.

U YouTube videu koji djevojčica imena Lily Grace (milost op.a.) prikazana je kako svojoj majci Chelsea Rebecci govori „Kralj dolazi“ te čak koristi i riječ „Abba“ koji na aramejskom jeziku, kojeg je govorio i Isus, znači „tata“.

Chelsea je objasnila da je video snimljen u siječnju 2015. godine oko ponoći kada joj je mlada kćer kucala na vrata spavaće sobe da ju probudi.

“Nešto dolazi”

„Govorila je sa žurbom ‘Nešto dolazi! Nešto dolazi’“ napisala je Chelsea na svome YouTube kanalu o videu koji je od tada postao jako popularan.

Riječi djevojčice jedva su razumljive jer govori stvari poput „Kralj“, „Abba gore, gurnut će te gore“ i „pridruži se Abbi gore.“

Idućeg je jutra, u još jednom videu kojeg je Chelsea snimila, Lily Grace je objasnila svoje viđenje Isusa u snu koji joj je rekao da probudi mamu.

Chelsea je izjavila kako je zatečena vizijom svoje kćeri. Rekla je da Lily Grace nije nikako mogla naučiti o drugom dolasku Isusa zbog toga što svoju kćer još nije učila o Bibliji.

Djevojčica je tada tek napunila dvije 2 godine

„Ne, nisam ju ovo mogla naučiti. TEK je napunila 2 godine i tek sada počinje koristit raznovrsnije riječi i jasnije rečenice,“ napisala je u objavi na YouTubeu.

„Njeno najbolje shvaćanje Boga do ovoga bilo je kroz večernje molitve, a tek bismo joj u budućnosti objasnili radost Njegovog drugog dolaska (zbog toga što je jako mlada).“

Chelsea je rekla kako se riječi njene kćeri očito odnose na citat iz Biblije, Joel 2:28: „I poslije ću izliti duh svoj na svako tijelo, i proricati će sinovi vaši i kćeri vaše, starci će vaši sanjati sne, mladići će vaši viđati utvare.“

Chelsea je isto tako izjavila kako ovo nije jedini puta da je njena kćer imala „božansko iskustvo.“

U videu kojeg je objavila u veljači 2016. vidi se njena kćer koja opisuje svoj susret s Isusom.

„Je li bio poput tate?“ čuje je Chelsea kako pita.

„Ne!! Nije bio kao tata, bio je kao ISUS. On je KRALJ! Kralj Abba! On je kao Abba! Isus Kralj Abba,“ Lily Grace oduševljeno je odgovorila.

IZVORChristian Today