Djevojčica se šokirala kada je ugledala svoju fotografiju na kutiji mlijeka, a zatim otkrila jezivu istinu

Bonnie Lohman se kao 7-godišnja djevojčica šokirala kada je jednog običnog dana ugledala svoju fotografiju na kutiji mlijeka. Ona nije mogla ni pretpostaviti da je razlog ove fotografije prilično jeziv.

Naime, Bonnie je oteta s tri godine. Njezin otac ju je godinama tražio, angažirao se na sve moguće načine što je uključilo i njenu sliku u kampanji „Nestala djeca na kutiji mlijeka“.

Njeni otmičari su zapravo bili njezina majka i očuh, a sa sedam godina, Bonnie se nije sjećala svog oca ili otmice.

Željela je zadržati kutiju, nakon što ju je primijetila jednog dana dok je išla u kupovinu s očuhom. On je pristao pod uvjetom da to krije.

Međutim, susjedi su otkrili istinu nakon što je Bonnie slučajno ostavila kutiju s vrećom igračaka u njihovoj kući. Pozvali su policiju i Bonnie se ponovo sastala s ocem.

“Nisu me oteli stranci”, rekla je kasnije Bonnie. “Oteli su me ljudi koji su me voljeli. A da nije bilo tog dana u trgovini – možda nikad ne bi ni saznala.”

Inače, ovaj program je razvio Nacionalni savjet za sigurnost djece SAD-a kako bi se stvorila svijest o nestaloj deci. Unatoč povećanju svijesti javnosti, to nije uvijek bilo uspješno. Od tada je zamijenjen Amber Alert sustavom.

NAJNOVIJE!