Djevojka iz Srbije trudna
Ostala sam trudna sa 17 godina, a svekrva mi je rekla: "Ja sve plaćam, idi na abortus"; Foto: Pexels

Djevojka iz Srbije zatrudnjela je sa samo 17 godina. Nije naišla na odobravanje obitelji i prijatelja, a svekar i svekrva njezina tri godine starijeg zaručnika bili su odlučni da treba učiniti abortus jer su oboje premladi za roditelji.

Ova Srpkinja odlučila je svoje iskustvo maloljetničke trudnoće podijeliti na društvenim mrežama pa smo na njezinom TikTok profilu uz ispisane riječi mogli vidjeti i fotografije tijekom trudnoće, krizne trenutke u bolnici, lijepe uspomene i zaruke, ali i njezinu kćer, koju je, bez obzira na svijet, donijela na svijet.

Iako se epilog odmah na početku čini sretnim, nažalost to nije bio kraj njezinih životnih i obiteljskih turbulencija. Najtraumatičnije iskustvo čekalo ju je kada je nedavno doznala da je ponovno trudna.

“Sa 17 godina sam se zaručila na odmoru. Bila sam s dečkom s kojim sam bila u vezi samo godinu dana. Mjesec dana nakon zaruka saznala sam da sam trudna i da čekamo bebu.

Ubrzo su me osuđivali obitelj, prijatelji, poznanici, a ja sam stalno slušala priče da pobacim dok sam još mogla tijekom trudnoće, dobila sam ponudu od svekra i svekrve da odem u inozemstvo i napravim abortus, a oni bi to platili jer ne žele da njihov 20-godišnji sin imati dijete s maloljetnicom“, započela je svoju ispovijest djevojka.

Odbila je ponudu svekra i svekrve

“Naravno, on i ja odbijamo ponudu njegovih roditelja i odlučujemo trudnoću izdržati do kraja, vjerujući da nas ništa neće omesti. U 5. mjesecu doznajemo da čekamo djevojčicu koju ćemo najviše voljeti. Dakle, 23.10.2023. U 22:58 rađam djevojčicu i 30. studenoga 2023. konačno punim 18 godina.

Snimka zaslona: TikTok

Početkom siječnja doznala je da je ponovno trudna i za sve je to bio šok s obzirom na to da su tada imali bebu od dva i pol mjeseca.

“Naravno, ništa me nije natjeralo da pobacim i da sam se odlučila na drugu trudnoću jer – što je ljepše od majčinstva? Nažalost, zbog rizične trudnoće završila sam na operaciji maternice u inozemstvu… Nakon dva sata od operacije rekli su mi da je beba preminula i da će drugi doktor doći očistiti ostatke tijela u mojoj utrobi”, prisjetila se u ispovijesti na TikToku.

“Sretna sam što nisam odustala ni od jedne trudnoće”

U 4. mjesecu stižu dobre vijesti i mladi roditelji saznaju da čekaju dječaka te da će Nika dobiti brata.

“Sada jedva čekamo da se upoznamo i da ona dođe na svijet. Sretna sam što nisam odustala ni od prve ni od druge trudnoće, jer nema ništa ljepše nego biti mama. Upamti, to je tvoj najveći dar.” rekla je na kraju.

Drago nam je da je odlučila zadržati svoju bebu i sada je sretna majka. Što vi mislite o nagovoru svekra i svekrve na pobačaj? 

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Pavica
1 mjesec prije

To nisu ljudi neznam kako bih nazvala takva stvorenja jer životinje su humanije i sa više ljubavi nego te dve osobe ,bravo curice ti si im pokazala šta je ljubav.

RADOJKA
1 mjesec prije

SAMO JEDNA REC JE DOVOLJNA…
IDIOTI……