Djevojka je uočila ženu u invalidskim kolicima prema kojoj ide vlak – odmah je krenula u akciju

Lilly Baker je 18-godišnja maturantica iz Tennesseeja. Ona je također heroj jer je spasila ženu u invalidskim kolicima koju je skoro udario vlak.

Lilly se vozila do prijateljeve kuće u okrugu Giles, TN, kada je ugledala ženu u invalidskim kolicima, zaglavljenu na željezničkoj pruzi. Zaustavila je auto i izašla pomoći.

Dok su je pokušavali skloniti s puta, oboje su dvaput pali. Međutim, ponestajalo im je vrijeme. Lilly je djelovala brzo kako bi izbjegla da je udari vlak te je zgrabila ženu i spasila joj život.

“Trubio je i svjetla su počela bljeskati. Rekla sam, ‘O ne, moramo ići’, rekla je Lilly.

Bile su sekunde udaljene od najgoreg

Željeznička tvrtka rekla je Lilly da je nekoliko sekundi dijeli od najgoreg. “Bila sam 45 cm od toga da me udari vlak,” rekla je za NewsChannel 5. “I od toga sam se sama po sebi naježila kad mi je rekao.”

Nažalost, ženine su noge bile pogođene i slomila je oba gležnja, no očekuje se da će se oporaviti, piše People. Njezina invalidska kolica nisu izdržala.

Djevojka bi sve ponovila

Saznanje da si tako blizu smrti moralo je biti zastrašujuće za mladu ženu. Međutim, govori kako bi to ponovila. Također je jako zahvalna na ženi, jer joj je život u posljednje vrijeme pomalo mračan. Prema WKRN-u, Lilly je rekla: “Da sam poginula, poginula bih pokušavajući nekoga spasiti, tako da bi bilo u redu.”

Lilly je nagrađena za svoju hrabrost i planove za medicinsku sestru, što zvuči kao savršen posao za nekoga tko je spreman staviti svoj život na kocku za stranca u nevolji. Kakva nevjerojatna herojska mlada dama koja će nastaviti i činiti još nevjerojatnijih stvari u budućnosti.

Zahvaljujemo Bogu što su Lilly i žena žive i uspjele izbjeći najgore u ovoj situaciji. Lako je moglo otići drugim putem.

NAJNOVIJE!