Djevojka nije mogla vjerovati kada je vidjela koji su joj poklon roditelji dali za fakultet

Roditelji su odlučili dati ludi poklon njihovoj kćerki koja je odlazila na fakultet. Ono će je u svakom trenutku podsjećati na njih.

Jedna od najvećih promjena za mnoge roditelje čija djeca odlaze na fakultet jest odvajanje na duže vrijeme od njih. 

Prije fakulteta djeca idu u školu, ali i dalje žive kod kuće i sudjeluju u svim obiteljskim aktivnostima. 

No, nakon srednje škole, ta se djeca pretvaraju u studente koji odlaze samostalno živjeti i dalje se obrazovati. 

Što roditelji mogu učiniti da ostanu u kontaktu sa svojom djecom? Neki roditelji zovu ili šalju poruke. A neki se roditelji znaju pojaviti kod svoje djece kada ih oni najmanje očekuju. 

David i Whitney Scott iz Arkansasa su odlučili svojoj kćeri Emmi, koja se spremala otići na fakultet, dati nešto jako posebno za useljenje u studentski dom. Budući da su oboje profesionalni fotografi, imali su mnogo materijala da učine taj poklon osobnim. 

„Budući da Emma kreće na Harding fakultet slijedeći tjedan gdje započinje svoju prvu godinu, Whitney je tražila nešto što bi joj prenijelo ljubav, utjehu, ali ju i osramotilo do same srži“, napisao je David na Facebook-u, „Mislim da smo i pronašli nešto točno takvo. I da, oduševljena je.“ 

Poklon roditelja za fakultet
Foto: Facebook

VIDI OVO: Ima 13 godina, a već je završio fakultet i dobio 4 diplome

Ogromna deka sa slikom roditelja

Na fotografiji uz objavu vidi se ogromna deka na kojoj otisnuta slika Emminih roditelja, a pokraj nje je jastuk sa slikom njezinog brata i obiteljskog psa. 

Emma nije bila iznenađena ludim poklonom svojih roditelja. Rekla je da je njezin tata prirodni šaljivdžija te da joj vrlo često znao viknuti „volim te“ kada bi ju ostavio u školi pred svim njezinim prijateljima. 

„I prije nego je rođena jedva smo čekali da bude tinejdžerka pa da ju možemo sramotiti našom roditeljskom ljubavi“, priznala je Whitney. 

Zbog ovoga nije bilo veliko iznenađenje kada su Whitney i David dali Emmi njihov poseban i unikatan dar zbog kojeg će se osjećati povezanom sa svojom obitelji kad god je u studentskom domu. 

Whitney je priznala da je Emma očekivala da će napraviti „nešto ludo.“ 

„Gotovo je“, napisao je David nakon što se Emma preselila u dom, „Naša djevojčica je otišla u novu avanturu na fakultet. Bio je to dug dan putovanja, raspremanja i sređivanja, ali tako smo to i planirali. Svaki je trenutak blagoslov. Uspjela je! I mi isto. I što je najvažnije, jastuk i deka su pronašli svoje mjesto.“ 

„Bila je divna“, rekla je Whitney za Emmu unatoč tome što je Emma na fotografijama pravila vrlo lude izraze lica sa svojim posebnim darovima, kao i svaki ponosni tinejdžer, „Malo je kolutala očima, ali je znala da je u pozadini svega toga ljubav.“ 

David je dodao da Emma sve to „potajno jako voli.“ 

Iako se ova obitelj jako voli šaliti, jasno je da su jako povezani, a to je nešto što uvijek mogu cijeniti, imali oni tu veliku personaliziranu deku za podsjetnik ili ne. 

NAJNOVIJE!