Djevojka se ponaša kao pas, kreće se na 4 noge, a dečko je vodi na uzici

Djevojka hoda na četiri noge i ponaša se kao pas, dečko ju vodi u šetnju na uzici, drijema u kavezu i laje na zahtjeve svog 'vlasnika'.

Amerikanka koja uživa pretvarati se u psa, tjera dečka da je javno ‘šeta’ na uzici. Njihova priča je dokaz nastranosti bez presedana!

Jenna (21) iz Austina, grada u Teksasu, započela je ‘igru psića’ još kada je bila dijete – i kaže da to nikada nije prerasla, piše Mirror.

– Tražila bih mamu da se igra sa psima i sa mnom samo kako bih bila jedan od pasa. Roditelji su me uvijek pitali kada ću to prerasti, ali nisam nikada – rekla je Jenna za YouTube kanal ‘Love Don’t Judge’.

– Igra šteneta iznimno je važna u mojoj vezi. To je dio mog ‘ljubavnog jezika’, kako ja izražavam ljubav – rekla je Amerikanka.

Snimka zaslona: YouTube

Međutim, nije svima jasno zašto puže uokolo četveronoške, a priznaje da je mnogi mrze jer se pretvara da je pas.

– Kada smo u javnosti, ponekad može biti malo neugodno. Ali ima i čudnijih stvari. Djevojka koja se pretvara da je pas nije najčudnija stvar. Meni to nije čudno – kaže njezin dečko. Dodaje da svi misle da je poludjela – ali on to voli.

Jenna se nadovezuje: ‘Kad sam mu prvi put rekla za ovo, nije se uopće ustručavao. Bio je kao – OK, ajde cool’.

Amerikanka puže četveronoške, dečko ju vodi u šetnju na uzici, drijema u kavezu i laje na zahtjeve svog ‘vlasnika’. Ali nakon što je progovorila o svom životnom stilu, Jenna je naišla na oštru reakciju korisnika društvenih mreža, koji tvrde da ‘nije baš normalna’, prenose 24sata.

NAJNOVIJE!