djevojka zbog lica odbila otići na maturalnu zabavu prijatelji iznenađenje

Korryn Bachner (15) sjedila je pored vatre s prijateljima kada je jedan od njih istresao benzin na vatru. To je dovelo do eksplozije, a Korryn je s još nekoliko tinejdžera zadobila teške opekotine.

Njeno lice, ruke i vrat su bili spaljeni i zavladala je panika prije nego što je došla htina pomoć.

Foto: Gofundme

Korryn je zadobila opekotine trećeg stupnja, koje su zahvatile više od 90 % njezinog lica. Bila je u bolnici gotovo dva tjedna, borila se za život i u budućnosti će morati ići na dodatne brojne operacije.

Korryn je bila popularna navijačica i imala je puno prijatelja u Glendale East školi u Illinoisu. Ali s glavom zamotanom u zavoje, Korryn je odlučila da za nju neće biti mature ove godine. Puštena je iz bolnice samo dan prije maturalne zabave.

Foto: Facebook

Korryn nije htjela ići na maturalnu djelomično i zbog toga što je tako riskirala da dobije infekciju, ali i zbog toga što se osjećala neprijatno zbog zavoja preko lica.

BIla je vrlo tužna zbog toga jer ipak je matura najveći događaj u srednjoj školi i mjesecima se već priča o tome. S tugom u glasu, Korryn je morala reći svojoj pratnji, Jonathanu Ayali da ona neće ići sa njim na maturalnu zabavu. On je morao naći nekoga drugog.

Foto: Facebook

Korryn je rekla svojim prijateljima da će ostati kod kuće tu noć. Pokušavala je misliti o ljepšim stvarima, kao na primjer da će postati medicinska sestra i raditi na odjelu za opekotine. Željela je pomoći ljudima koji prolaze kroz istu tu situaciju.

Nekoliko sati prije mature, netko je pokucao na vrata.

Foto: Facebook

Bio je to Jonathan i nekoliko njezinih prijatelja. Ona je prvo pomislila da su svratili kako bi se fotografili, ali su oni imali drugo iznenađenje za nju.

Foto: Facebook

Postavili su osvjetljenje u njenom podrumu i dekorisali cijeli prostor, te je izgledao kao plesna dvorana. Ako Korryn nije mogla na maturalnu, maturalna će doći njoj. Ovo su zaista predivni prijatelji.

Oni su se prvo slikali, a zatim su plesali u dekoriranom podrumu.

Foto: Facebook

Njezina majka kaže da je Korryn bila zaista sretna. Sigurna je da se ispod tih zavoja nalazio osmijeh i nekoliko suza radosnica.

Pogledajte ovu predivnu gestu u videu ispod.