Njezin muž je dobio seksualnu poruku od dadilje – kako joj je odgovorio nas je ostavilo bez teksta

Muž kćeri poznate glumice Susan Sarandon je dobio seksualnu poruku od dadilje. Njegov mudri odgovor nas je ostavio bez teksta. 

Čini se da svi pričaju o nedavnoj blog objavi glumice i zaposlene mame, Eve Amurri Martino (kćer Susan Sarandan). U njoj dijeli šokantnu priču u koju su uključeni njezin suprug i dadilja njihove kćeri.

Ako ste ikada bacili pogled na neki tabloid dok ste čekali u redu u trgovini, onda znate kako otprilike cijeli skandal „muž upoznaje dadilju“ izgleda. E pa ova priča nije ni slična jednoj takvoj i upravo zato nam se sviđa!

Eva i Kyle Martino, sportski radio-izvještač, vjenčali su se 2011. godine, a svoju kćerkicu Marlowe dobili su 2014. godine. Uz Kyleovo često odlaženje na put za NBC Sports i Evin ludi raspored budući da pokušava pokrenuti vlastiti posao pišući blogove i još se bavi glumom, ovaj par odlučio je zaposliti dadilju koja bi brinula o djetetu. Možete zamisliti Evinu iznenađenost kada joj je muž obznanio da je otpustio dadilju.

No Evina iznenađenost pretvorila se u bijes kada joj je Kyle rekao zašto je dadilji dao otkaz. I ono što čini ovu priču zanimljivom nije razlog zašto joj je dao otkaz, nego način na koji je Kyle postupio u cijeloj situaciji. Eva je cijelu priču objavila na svom blogu, Happily Eva After, ali zbog eksplicitnih dijelova priče mi smo je ovdje malo saželi.

Sve se to dogodilo dok je Eva bila na putu za posao. Kyle je izašao jedno jutro s Marlowe, i malo prije nego što se doma trebao susresti s dadiljom prije nego krene na posao, primio je njezinu poruku koja je suviše kontroverzna da bismo je ovdje objavili. U tekstu poruke iznijela je svoje nepristojne misli koje je imala o Kyleu, a napisana je na način da ispadne da je zabunom poslana Kyleu umjesto njezinom prijatelju. Ali kada je Kyle došao kući sa svojom kćeri, nije mogao ne primijetiti dadilju, koja inače ima ključ njihove kuće, kako stoji na prozoru njihove spavaće sobe i proviruje. U tom trenutku, Kyle je shvatio da dotična poruka nije poslana zabunom.

Dadiljina zaprepašćujuća smjelost ne bi bila ništa novo za trač časopise koji privlače pozornost uz blagajnu, ali za društvo koje redovito umanjuje svetost braka i praktički veliča seks prije braka, Kyleov odgovor je, očito, nešto potpuno novo.

VIDI OVO: Kakav je dobar muž? Pet obilježja istinske dobrote

Muškarac je snimio razgovor na svom mobitelu

Kako bi izbjegao nepovjerenje i spriječio „on rekao/ona rekla“ situaciju, Kyle je iskoristio aplikaciju na svom mobitelu te odlučio snimiti svoj razgovor sa dadiljom:

Kyle: Kada sam došao kući, zašto si ti bila u našoj spavaćoj sobi?

Dadilja: Tražila sam tebe.

Kyle: Što?

Dadilja: Tebe sam tražila, nisam znala jesi li doma.

Kyle (ogorčen): Ok. Slušaj, jutros sam dobio nepristojnu poruku od tebe… (pauza)

Dadilja: Joj da, ispričavam se.

Kyle: Da. Ok. Mislim da je nepotrebno uopće govoriti, ali ti kako čuvaš naše dijete nije tip okoline koju želim u svojoj kući. Zato ću te zamoliti da odeš. Platit ću ti za danas, a onda molim te napusti kuću.

Dadilja: Ok.

Kyle joj ispisuje ček dok Marlowe traži krekere.

Kyle: Evo, izvoli. Hvala.

Dadilja: Ja se ispričavam, samo sam se zafrkavala s prijateljem, nisam nikoga htjela uvrijediti.

Kyle: Nema potrebe za isprikom. Hvala, doviđenja. (u tom trenutku ona odlazi, a on zaustavlja snimanje)

Ovo je suprug kojega treba pohvaliti zbog odabira da održi svoj zavjet. Ne samo da je svoju ženu i kćer učinio ponosnima, nego je pokazao predivan primjer drugim muškarcima o značenju vjernosti i iskrenosti u braku.

Način na koji je pristupio dadilji, što je vrlo lako moglo završiti neprijateljskim sukobom, samo je za pohvalu. Direktno je ukazao dadilji na njezino nedolično ponašanje, ali s poštovanjem.

Molimo se da Kyleov primjer neće samo potaknuti druge muževe da cijene i vrednuju svoj brak, već i pomoći dadilji, i svim drugim ženama koje se bore s vlastitim mišljenjem o niskoj vrijednosti, da se vide daleko vrjednijima od samog seksualnog objekta.

Ženidba neka bude u časti sviju i postelja neokaljana! Jer bludnicima će i preljubnicima suditi Bog.“ – Hebrejima 13, 4

NAJNOVIJE!