Dok je bila ”na stolu” čekajući pobačaj, sjetila se riječi koje nije mogla izbaciti iz glave

Dok je bila „na stolu“ i čekala zahvat, sjetila se riječi prosvjednika te ih nije mogla izbaciti iz glave dok se liječnik pripremao za pobačaj.

Smatrajte se upozorenima! Trebat će vam mnogo maramica jer ćete plakati cijelih 30 minuta, koliko traje novi fantastičan dokumentarac, I lived on Parker Avenue, koji opisuje neobičnu priču posvojenja jednog mladog muškarca.

Kada su saznali da će dobiti bebu, 18.-godišnjaci Melissa Coles i Brian Nichols su bili prestrašeni.

Ovaj je par smatrao da su premladi kako bi se brinuli za dijete, a nisu željeli da to dijete bude „kažnjeno“ zbog njihove greške. Zbog toga su posjetili kliniku za pobačaj. Kada su stigli pred kliniku, naišli su na grupu prosvjednika koji su ih nagnali da ozbiljno razmisle o odluci koju su namjeravali donijeti.

Majka se ”na stolu” predomislila

U nedavnom intervjuu i u dokumentarnom filmu, Coles otkriva točne riječi zbog kojih se predomislila. Dok je bila „na stolu“ i čekala zahvat, sjetila se riječi prosvjednika te ih nije mogla izbaciti iz glave dok se liječnik pripremao za pobačaj. Te su riječi bile: „Tvoje dijete ima 10 prstiju na nogama i 10 prstiju na rukama.“

Coles se sjeća da je bila nekoliko sekundi od pobačaja kada je pomislila: „Ne mogu ovo učiniti“, te je istrčala iz klinike.

VIDI OVO: Može li Bog oprostiti pobačaj?

Ujedno je naglasila da su prema njoj bili ljubazni dok je ulazila u operacijsku salu, ali kada se predomislila postali su iziritirani te nisu podržali njezin „izbor“.

Teen's Film Documents Adoption Over Abortion

As she walked into the abortion clinic, she heard someone say, "Your child has ten fingers and ten toes." Years later, her son went on a mission to find her and thank her for choosing life.

Objavljuje Family Research Council u Ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Njezin sin, 19-godišnji David Scotton je posvojen u predivnu obitelj. Njegova ideja o snimanju dokumentarnog filma potekla je iz osjećaja zahvalnosti prema svojim pravim roditeljima, Brianu i Melissi.

Napustila je kliniku za pobačaj

„Najvažnija stvar koju mogu napraviti u svom životu jest da im zahvalim na odluci koju su donijeli“, rekao je Scotton.

I Lived on Parker Avenue je kratak dokumentarni film o agoniji majke koja mora izabrati ono što je najbolje, o radosti para koji napokon može osnovati obitelj i o potrazi mladog čovjeka za svojim porijeklom“, kratak je sadržaj filma.

Film slijedi Davida na putu do upoznavanja svoje prave majke kako bi saznao zašto je donijela odluku da ga zadrži. Njihov ponovni susret je predivan, a stvari postaju još dirlivije kada ga je Melissa odvela do klinike za pobačaj gdje je gotovo donijela fatalnu odluku.

Melissa još uvijek nosi veliku krivlju, ali je i heroj jer je hrabro odabrala napustiti kliniku umjesto da nastavi sa zahvatom.

NAJNOVIJE!