VIDEO: Evo dokaza da je u svakoj trudnici Bog Stvoritelj na djelu!

Ovaj video je dokaz da je u svakoj trudnici Bog stvoritelj na djelu! Ništa stvoreno prema tom inteligentnom i savršenom dizajnu nije prepušteno slučajnosti.

Stvaranje čovjeka je priča puna čudesnih događaja. I prije diobe te jedne jedine stanice u kojoj je sadržan sav naš genetski materijal događaju se čuda stvaranja ljudskog bića u tijelu žene i muškarca.

U ženskom tijelu sazrijeva jajna stanica, a u muškim testisima događa se proizvodnja spermija nalik proizvodnji u visoko tehnološki opremljenoj tvornici. Tu se proizvode svi sastavni dijelovi spermija i sklapaju u jednu cjelinu, a konačan rezultat tog procesa pravo je čudo inženjerske struke.

Čudo Velikog Dizajnera

Radi se o dizajnerskom čudu koje ima dva oklopa te jedan moćni motor koji pokreće rep spermija kao elisu i omogućuje mu brzo kretanje na teškom i mukotrpnom putu. Osim goriva, predviđeno je i mnoštvo kemijskog oružja. Jer milijuni spermija šaptom će pasti samo nekoliko sati od snošaja čim se susretnu sa smrtonosnom mješavinom kisele ženske sluzi.

Samo određena količina njih opstati će zahvaljujući neutralizirajućem spoju koji im je ugrađen prilikom proizvodnje i stići na ulaz jajovoda. Pri tom će jajna stanica, koja nikada prije nije bila u kontaktu sa spermijima i ne zna ništa o njihovu sastavu i funkciji, izlučivati kemijske signale koji ih privlače i pokazuju im put. Potpuni stranci uspostavljaju međusobnu komunikaciju, što je još jedan znak da su u idealnom obliku stvoreni jedno za drugo.

Od 250 milijuna spermija koji uđu u tijelo žene samo će stotinjak njih stići živo do jajne stanice. Ali utrka još nije završena. U jajnu stanicu može biti pušten samo onaj koji je najsposobniji slomiti zaštitni sloj koji okružuje jajnu stanicu. Zaštitni sloj također ubija svaki neželjeni mikroorganizam koji mu se približi.

Da bi nadišli tu zapreku spermiji moraju biti opremljeni posebnim sustavom. Ispod oklopa u glavi spermija nalazi se tajno oružje koje je do tad bilo skriveno – sićušni enzimi koji tope zaštitni sloj jajne stanice praveći rupu kroz koju će se spermij provući do ženinog genetskog materijala. Međutim, dok se kreću kroz tu rupu i njihov se oklop istanji i raspadne se.

VIDI OVO: Ginekolog se rasplakao nakon što je porodio ženu: Rekla je ”Bog je najveći”, a onda umrla

Plan koji savršeno funkcionira

To je dio plana koji savršeno funkcionira jer se samo zahvaljujući tome pojavljuje još moćnija druga skupina enzima, posljednje tajno oružje koje je spermijima na raspolaganju kako bi savladali ultimativnu zapreku – probijanje ljuske jajne stanice. No tu se događa još jedno čudo.

Jednom na cilju, spermij se mora svojevoljno riješiti vitlavog repa koji ga je brzinom sportskog glisera dovodio do jajne stanice. I to je ključna stvar. Jer kada to ne bi učinio, kada se ne bi odlučio na smirenje i odbacivanje repa koji ga tjera na akciju, uništio bi unutrašnjost nježne jajne stanice, a time i sudbinu svojeg potomstva. Spermij, iako nesvjestan biološki stroj, očito zna da je došao na kraj svoga putovanja i da mu rep više nije potreban. Ništa stvoreno prema tom inteligentnom i savršenom dizajnu nije prepušteno slučajnosti.

Dvije skupine genetskih informacija konačno se tada spajaju da bi stvorile potpuno novo ljudsko biće. Oplođena jajna stanica naziva se zigota i sadrži sve potrebne informacije o tome kako će izgledati novi čovjek.

Konstrukcija tog novog ljudskog bića započinje diobom stanica, a novo ljudsko biće u samo nekoliko tjedana postat će 100 milijardi puta veće od početne stanice i 6 milijardi puta teže. Znanstvenici dan danas nemaju odgovor na pitanje od kuda toj jednoj stanici znanje da sagradi potpuno novog čovjeka sa svim unutarnjim ljudskih organima, kosturom i mozgom.

Sve ovo i još mnogo drugih čuda koje možete vidjeti u filmu govore da ove inače nesvjesne sićušne stanice pokazuju inteligenciju koja je kudikamo superiornija od ljudske. Jedino objašnjenje je da se u svakoj trudnici koju susretnemo nalazi Bog Stvoritelj.