pupčana vrpca beba

Za novopečene roditelje ne postoji ništa ljepše od trenutka kada prvi put uzmu svoju novorođenu bebu u ruke. Većina porođaja prođe sasvim normalno i bez većih problema, no postoje i slučajevi kod kojih ni doktori ne mogu vjerovati da su se stvarno dogodili. Jedan je muškarac na internetu podijelio nevjerojatnu priču o detalju koji su otkrili na dan kada je dobio dijete.

Trudnoća je prošla u najboljem redu, u bolnicu su se prijavili u zakazanom terminu. Ubrzo nakon toga, došlo je vrijeme za porođaj koji nije bio problematičan, no kada su doktori rezali pupčanu vrpcu, primijetili su nešto vrlo neobično – imala je čvor!

Foto: Imgur
Foto: Imgur

U većini slučajeva to bi značilo da krv i hranjivi sastojci ne teku prema fetusu pa bi čvor uzrokovao sigurnu smrt djeteta. Međutim, ovaj je slučaj bio iznimka. Dijete je normalno disalo, plakalo je i koža mu je bila normalne boje. Mališan je bio potpuno zdrav!

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Doktori vrlo rijetko vide ovakvu pojavu pa su je htjeli slikati. “Požuri, tata, slikaj ovo! Tvoje dijete je pravo čudo!”, rekao je jedan od doktora novopečenom ocu. To je i učinio, a fotografije je podijelio na internetu gdje su oduševile mnoge ljude i roditelje koji su također doživjeli neobične porođaje.

IZVORIndex.hr