“Tata, brzo, slikaj ovo!” Žena mu je rodila zdravu bebu, doktori nisu mogli vjerovati kad su vidjeli što se dogodilo

Za novopečene roditelje ne postoji ništa ljepše od trenutka kada prvi put uzmu svoju novorođenu bebu u ruke. Većina porođaja prođe sasvim normalno i bez većih problema, no postoje i slučajevi kod kojih ni doktori ne mogu vjerovati da su se stvarno dogodili. Jedan je muškarac na internetu podijelio nevjerojatnu priču o detalju koji su otkrili na dan kada je dobio dijete.

Trudnoća je prošla u najboljem redu, u bolnicu su se prijavili u zakazanom terminu. Ubrzo nakon toga, došlo je vrijeme za porođaj koji nije bio problematičan, no kada su doktori rezali pupčanu vrpcu, primijetili su nešto vrlo neobično – imala je čvor!

Foto: Imgur
Foto: Imgur

U većini slučajeva to bi značilo da krv i hranjivi sastojci ne teku prema fetusu pa bi čvor uzrokovao sigurnu smrt djeteta. Međutim, ovaj je slučaj bio iznimka. Dijete je normalno disalo, plakalo je i koža mu je bila normalne boje. Mališan je bio potpuno zdrav!

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Doktori vrlo rijetko vide ovakvu pojavu pa su je htjeli slikati. “Požuri, tata, slikaj ovo! Tvoje dijete je pravo čudo!”, rekao je jedan od doktora novopečenom ocu. To je i učinio, a fotografije je podijelio na internetu gdje su oduševile mnoge ljude i roditelje koji su također doživjeli neobične porođaje.

IZVOR:Index.hr