Dostavljač pizze zatekao na vratima prizor koji ga je ostavio u suzama

Ovaj mladi dostavljač pizze mislio je da će ovo biti još jedan običan, radni dan. Sve dok nije stigao do kuće, u kojoj je živio otac sa svojih četvero djece.

“Nekoliko godina radim kao dostavljač, čak otplaćujem školarinu na fakultetu. Viđao sam sve i svašta, ali ovako nešto nikad!

Svi ti nepotrebni izgovori da mi ljudi ne daju napojnicu zaista su doveli do brojnih nadrealnih situacija. Od tih, u sjećanju još uvijek imam jedno od najvažnijih, zastrašujućih iskustava koje sam doživio

Jednog dana, morao sam isporučiti malu pizzu sa sirom do jedne trošne kuće na periferiji grada.

Vrata mi je otvorio jedan muškarac srednjih godina, koji nije mogao sakriti stid jer nije bio u mogućnosti dati mi više od jednog dolara napojnice (što je još uvijek više od mnogih drugih, imućnijih mušterija), piše Inspiremore.

VIDI OVO: Dostavljač pizze nije ni slutio što ga čeka iza vrata

Tada sam kroz kuhinjska vrata vidio četvero djece, koja su gladna sjedila za stolom, a tinejdžer čeka na stolu gladan. Sa strepnjom sam promatrao tu šesteročlanu obitelj, koja treba podijeliti jednu malu pizzu, jer više nisu mogli priuštiti!

Ta slika mi se urezala u sjećanje!

Nakon toga, završio sam svoj radni dan, vratio se u pizzeriju i pripremio dvije velike pizze, nekoliko porcija piletine s krumpirićima i uzeo nekoliko boca soka.

Svratio sam ponovno do te obitelji, i tamo zatekao čovjeka, još uvijek tužnog jer nije mogao dati mi napojnicu. Čak je i ponudio platiti hranu koju sam im upravo donio, ali ja sam to odbio!

Iako je znao da ono što je učinio nije značajno popravilo financijsku situaciju obitelji, ali se nada da je time svoj toj djeci dao dragocjenu lekciju da uvijek i svuda treba pomagati ljudima! Najgore je kada mislimo da malo možemo učiniti, pa stoga na kraju ne učinimo ništa!”

NAJNOVIJE!