NaslovnicaŽivotDrage djevojke, molite se da u životu imate ovakvog supruga

Drage djevojke, molite se da u životu imate ovakvog supruga

Drage djevojke, molite se da u životu imate ovakvog supruga. Molite za supruga koji će neprestano stavljati vas i vašu djecu ispred sebe – ali NE iznad Boga. 

Mlade dame, kada dođe razdoblje u životu da se počnete moliti za osobu s kojom ćete provesti svoj život… molite se za muškarca koji će ležati kraj vaše buduće 13-godišnje kćeri na podu kupaonice, moleći se nad njom jer ne može u sebi zadržati ni kap vode.

Molite za muškarca koji će ju nositi niz stepenice i provesti cijelu noć u bolnici kraj nje. Molite za supruga koji će neprestano stavljati vas i vašu djecu ispred sebe – ali NE iznad Boga. 

Molite za supruga koji će se pobuditi u pola sedam u jutro u nedjelju kako bi svoju obitelj odveo u Kuću Božju. Jer, ako se subotom može probuditi u pola 5 kako bi išao u lov… može se probuditi i u pola 7 nedjeljom kako bi vodio svoju obitelj k spasenju. 

VIDI OVO: ZA DJEVOJKE: 16 savjeta kako moliti za budućeg muža

Mlade dame, vjerujete mi kada vam kažem, da i nakon 15 godina braka, troje djece, bebe u raju i mnoštva teških kušnji i bolova – trebate biti sigurni da je muškarac kojem dajete svoj život onaj kojeg je Bog odabrao za vas. 

Nemojte. Pristati. Na. Manje. 

Nikakvo čekanje na supruga nije gore od toga se zadovoljite krivim suprugom i izgubite godine života živeći izvan Božje volje. 

Samo čekajte. Dok čekate, molite se da Gospodin, ne samo pripremi vašeg budućeg supruga, nego da pripremi i vas za suprugu kakvu On želi da budete. 

Čekajte onoga kojeg je Bog odredio za vas. Nemojte davati dijelove sebe svakom muškarcu s kojim ukrstite puteve i koji vam pokloni malo pažnje.

Autorica: Kari Boyer; Prijevod: Mislav U.; Izvor: Faithit.com