Dva mjeseca se borio s kašljem, umro je 16 dana nakon dijagnoze

Od dana dijagnoze do dana smrti prošlo je samo 16 dana.

Trevor Walker (6) koji se borio s kašljem dva mjeseca preminuo je samo 16 dana nakon što mu je dijagnosticiran rak crijeva koji se proširio na pluća.

U posljednje vrijeme nije mogao ići na posao i mučio se kako bi mogao hodati – nije mogao da prijeći više od 500 metara!

Tek kad je njegova pedesetogodišnja supruga primijetila koliko je mršav kad je jednom prilikom izašao iz tuš-kabine, otišli su u bolnicu.

Rak crijeva se proširio na pluća

Rezultati testova su pokazali da Trevor ima rak crijeva koji se proširio na pluća. Dostigao je stadij koji se nije mogao izliječiti.

Svoje posljednje dane je proveo u bolnici, dišući preko aparata. Preminuo je okružen obitelji. Njegove posljednje riječi su bile: “Sve vas volim”.

https://www.facebook.com/mandie.walker.9/posts/10213753483408529

VIDI OVO: 20 ranih znakova da se u tijelu možda pojavio rak

– Od dana dijagnoze do dana smrti prošlo je samo 16 dana. Bilo je traumatično gledati ga kako tako brzo propada. Mnogo je smršavio, bio je kost i koža. Nije imao nikakve simptome. Jeste kašljao, ali smo svi mislili da je u pitanju infekcija prsnog koša. Izgubila sam svoju srodnu dušu nakon 32 godine ljubavi – rekla je njegova supruga Mandie.

Nakon što je razvio kašalj, gospodin Voker je otišao kod svog liječnika koji mu je prepisao da 10 dana pije antibiotike. Svi su mislili da kašlje zato što je uobičajeno što ljudi iz njihovog grada kašlje.

Budući da antibiotici nisu djelovali, gospodin Voker je snimio grudi, a to je pokazalo da ima tekućine u plućima. Ponovo su mu prepisali antibiotike na deset dana, ali opet nije bilo nikakvog poboljšanja. Uskoro nije mogao hodati, a da ne izgubi zrak.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209758452975265&set=a.3983732468934&type=3

Bio je zdrav, bavio se sportom

Mogao je spavati jedino u sjedećem položaju, dok ga je supruga često tapšala po leđima kad bi kašljao.

VIDI OVO: Znakovi upozorenja da organizmu prijeti rak

Budući da je mnogo izgubio na težini, ponovo je otišao kod liječnika koji ga je uputio u bolnicu na analizu krvi i biopsiju. Za manje od 48 sati su saznali da ima rak crijeva koji se proširio na pluća. Bilo je prekasno da bi krenuo na liječenje. Preminuo je okružen ljubavlju obitelji, kolega i prijatelja.

– Moj suprug je bio vrlo zdrav čovjek. Bavio se sportom, bio je visok i vitak. Nije pio ni pušto. Pazio je što jede. Bio je odličan nogometni sudac koji je išao na trčanje tri ili četiri puta tjedno. Ovim putem želim apelirati i da sportaši, iako vode zdrav život, idu na redovne preglede – rekla je Mandie.