Dvije godine je koristila heroin i kokain, a danas je druga osoba

Demi-Nicole Dunlop (27) iz Škotske dvije godine koristila je heroin i kokain. U tom razdoblju, poput većine ovisnika bila je blijeda, ispijena, mršava do anoreksičnosti, s kožom prekrivenom aknama i bolnim krastama iz kojih je povremeno curila krv.

Samo četiri mjeseca pošto je prestala koristiti narkotike, Demi je doživjela nevjerojatnu psiho-fizičku transformaciju.

”Trebalo mi je mnogo vremena kako bih shvatila da vrijedim, te prihvatim sebe kao zdravu osobnu, i konačno sam ponosna na sebe”, napisala je Demi u emotivnoj objavi na Facebooku.

Oporavak je moguć

Sa svojim prijateljima na Facebooku sada dijeli svoje fotografije stare samo nekoliko mjeseci koje pokazuju što droga radi od ljudskog tijela, ali i da je oporavak itekako moguć.

”Ako ovo čitate, a ovisnik ste i mislite da se nikada nećete izvući iz tog pakla, molim vas da mi povjerujete kako možete izaći iz ’crne rupe’. Ja sam svakoga dana, pune dvije godine, koristila i heroin i kokain, i mislila sam da nema svjetla na kraju tunela. Ali, pronašla sam ga. Nije bilo lako, nije bilo ugodno, ali je, vidite i sami, moguće.”

Foto: Facebook

Demi i dalje odlazi na liječenje kao dio terapije i ohrabruje sve ovisnike da potraže stručnu pomoć u odvikavanju.

Život je lijep kad ne koristite narkotike

”Život je tako lijep kad ne koristite narkotike”, poručuje Demi koja je u međuvremenu započela emotivnu vezu i odlučila je da do kraja života govori „ne“ drogama.

Postoji radosna vijest za sve ovisnike o Bogu koji je voljan iscijeliti i spasiti. On može ispuniti najdublje duševne potrebe za smislom i vrijednošću. Bitno je prihvatiti Isusa u svoj život i dopustiti Mu da nas mijenja.