NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOve dvije sestre su automobilom pregazile majku, a razlog ostavlja u suzama

Ove dvije sestre su automobilom pregazile majku, a razlog ostavlja u suzama

Chloe i Annie Veron bile su male kada su učinile nešto nezamislivo – pregazile su obiteljskim džipom rođenu majku.

Njihova priča je brzinom svjetlosti obišla svijet, ali umjesto osude ove djevojke su dobile podršku cijelog svijeta – a njihova majka, koja je preživjela nesreću, postala je pravi simbol požrtvovnosti i majčinske ljubavi.

Chloe i Annie u videu, koji je posvećen njihovoj majci, objašnjavaju kako su odrasle u obitelji punoj ljubavi i podrške. Njih dvije imaju i mlađeg brata, i svo troje su se našli u automobilu tog kobnog dana 1999. godine, kada se dogodilo nezamislivo.

Snimka zaslona: YouTube

Obitelj Veron je krenula na odmor i odlučili su unajmiti kućicu. Mjesto je bilo prelijepo i locirano točno iznad velike litice. Bile su presretne! Chloe je imala 7, Annie 5, a njihov mlađi brat svega 3 godine.

Roditelji su ostavili djecu samu u autu

Međutim, kada su došli da potpišu papire za kuću, roditelji, baka i djed su izašli iz automobila, i ostavili djecu unutra samu. Iako je auto bio ugašen, a ključevi kod mame – džip se počeo kretati.

Ravno prema litici.

Tada je majka, bez razmišljanja, napravila jedinu stvar koju je mogla učiniti kao bi spasila svoju djecu – žrtvovala je vlastiti život.

Bacila se pod auto, a Chloe i Annie objašnjavaju da su samo osjetile kako je auto prešao preko neke izbočine. Ta izbočina je bila njihova majka.

Ta izbočina im je spasila živote. Zahvaljujući herojskom činu majke, automobil je usporio dovoljno da djed dotrči do vozila i podigne ručnu kočnicu.

Snimka zaslona: YouTube

Iako bi po svim zakonima fizike težina džipa trebala ubiti majku – to se nije dogodilo! Preživjela je, ali je ostala nepokretna od struka naniže.

Ipak, ni u jednom trenutku se nije pokajala jer zna da je spasila živote svoje djece – a to što je u kolicima je nikad nije spriječilo da dođe na školsku predstavu, teniski turnir ili na bilo koji događaj koji je njenoj djeci bio bitan.