Dvoje djece rasplakalo ženu u McDonaldsu svojim djelom ljubaznosti

Dvoje djece je posjetilo ženu u McDonaldsu te su je rasplakali svojim djelom ljubaznosti i dobrote. 

Često zanemarujemo jednostavna djela ljubaznosti koja donose najviše radosti i zadovoljstva. No, suosjećajna i ljubazna gesta ove mlade djevojke podsjeća nas na njezinu važnost i učinak na druge.

Upoznajte Harper, mladu djevojku, koja je na misiji širenja radosti i pozitive nakon što ju je gospođa Sharron, zaposlenica McDonald’sa, pohvalila za odjeću dok je doručkovala na putu do škole.

Djevojčica je bila odlučna uzvratiti uslugu pa je zajedno sa svojom obitelji smislila plan kako gđu Sharron iznenaditi cvijećem na njezinom radnom mjestu prilikom sljedećeg posjeta.

Žena je prepoznala Harpera i obitelj iz njihovog prethodnog posjeta, ali nije očekivala ono što je uslijedilo. Harper joj je sramežljivo pružila buket bijelog cvijeća i zahvalila gospođi Sharron što joj je uljepšala dan kad je pohvalila njezinu odjeću.

Gospođa Sharron bila je ganuta do suza, a svi zaposlenici također su bili dirnuti slatkom gestom mlade djevojke. Ostavila je svoj pult, izašla i zagrlila Harper i njenog brata. Prekrasan trenutak zabilježen je kamerom.

Ova dirljiva priča podsjeća nas da dobrotu prema drugima trebamo njegovati. Jednostavan kompliment, osmijeh ili mali dar mogu uljepšati nečiji dan i pokrenuti pozitivnu lančanu reakciju.

Podsjeća nas da mala djela dobrote mogu napraviti veliku razliku u svijetu koji se često može činiti podijeljenim i kaotičnim.