Fotka medicinske sestre nakon četvrte smjene zaredom je rasplakala svijet

Fotka medicinske sestre nakon četvrte smjene zaredom je rasplakala svijet, a objavila ju je njezina sestra blizanka na društvenim mrežama.

Da ih se plaća suhim zlatom, ne bi bilo dovoljno. Medicinske sestre diljem svijeta jedne su od najpožrtvovnijih profesionalaca i kad god dobijemo uvid u to kako zapravo izgleda njihov život iza širokog osmijeha i podrške svojim pacijentima, to ne bude nezapaženo.

Vrijedna medicinska sestra iz Teksasa postala je hit na internetu nakon što je njena sestra blizanka podijelila fotografiju kako plače poslije posebno teške smjene.

“Ubit će me zbog ove fotografije, ali možemo li dati malo pozornosti medicinskim sestrama?”, započela je priču Laura, koja je fotografirala svoju sestru Caty DiBari nakon što je završila četvrtu smjenu za redom.

VIDI OVO: Medicinska sestra donirala dio svoje jetre bolesnom dječaku

“To je oko 53 i više sati rada za četiri dana. To ne uključuje 1,5 sata koliko je dnevno u autu. Obično nema priliku ni pojesti ručak ili da popije dovoljno vode. Ona je toliko dobra u onome što radi, da često zaboravi brinuti o sebi dok vodi računa o svojim pacijentima”, napisala je njena sestra Laura McIntyre.

Na fotografiji se vidi Caty kako plače još obučena u uniformu, sjedi u Laurinoj kući, u krilu joj je obrok kojeg nije ni uspjela pojesti od suza i emocija koje su navrle.

she's gonna kill me for this pic, but can we just give it up for nurses for a minute?•caty just wrapped up her fourth…

Objavljuje Laura McIntyreČetvrtak, 10. listopada 2019.

“Ova slika je iz srpnja kad je došla u moju kuću nakon iznimno napornog dana. Porodila je mrtvorođeno dijete. Jeste li ikada zaista razmišljali o tome što sve vide medicinske sestre? One vide veliku radost u nesmetanom porođaju zdravih mama i beba. One vide paniku i anksioznost kada se nova mama uplaši. Oni vide tinejdžerke koje rađaju. Vide mame narkomanke koje rađaju dijete tijekom krize. Vide da dolaze kola za sahrane. Jeste li znali da medicinske sestre moraju organizirati da po bebu dođu pogrebna društva? Nisam ni ja”, napisala je Laura u objavi.

Laura je na kraju zaključila da su medicinske sestre zaista posebne i da su pacijentima i njihovima obiteljima važnije nego što i same znaju.

NAJNOVIJE!