Frizer ga je upozorio na čudan madež, a sada mu je ostalo nekoliko mjeseci života

Kada je frizer Nicholasa Smithsona na njegovom vratu primijetio madež koji je čudno izgledao, bilo je više nego kasno.

Nicholas Smithson ima samo 38 godina, a prema prognozama liječnika ostalo mu je još četiri mjeseca života.

Kako kaže, frizer mu je predložio da ode na pregled madeža, ali kada se obratio liječnicima, rekli su mu da nema razloga za brigu.

Kako mu nešto ipak nije dalo mira, opet je posjetio liječnika, a u roku od 11 dana, madež je udvostručio svoju veličinu. Međutim, i drugi liječnik je rekao da je mladež u redu, te je otišao kod stručnjaka koji mu je napravio biopsiju.

Rezultati su pokazali da je izraslina nodularni melanom i da se proširila izvan pocrnjelog madeža na njegove limfne čvorove. Rekao je da su mu doktori ukazali na najgori mogući scenarij nakon pronalaska raka, ostavljajući ga u šoku.

VIDI OVO: 3 molitve za oboljele od raka

“Ja ću umrijeti”

– Sjećam se da sam pogledao u svoju djevojku i rekao: “Ja ću umrijeti i ovo će me ubiti”. Otišli smo kući, zurili u prazan zid i plakali – rekao je Nicholas.

Nedugo zatim, imao je bilateralnu disekciju vrata – desetosatnu operaciju uklanjanja limfnih čvorova na vratu. Međutim, 11 dana kasnije, primijetio je još jednu izraslinu iza uha.

Analize su pokazale da boluje od raka i da više ne može očekivati da će liječenje dovesti do izlječenja. U kolovozu ove godine, liječnici su mu predvidjeli još šest mjeseci života, što znači da mu je ostalo još četiri.

– To je kao u filmovima, kada ljudi dobiju loše vijesti, oni se jednostavno izbezume – rekao je ovaj čovjek.

Nicholas je oduvijek želio putovati svijetom, pa su njegovi prijatelji pokrenuli akciju prikupljanja novca kako bi maksimalno uživao u preostalim čarima života.

NAJNOVIJE!