Glumac koji je glumio Isusa ima poruku o vjeri koju trebate čuti

Jim Caviezel je odgojen u kršćanskoj obitelji, a odrastao je slušajući kako Bog može upotrijebiti one koji su Mu vjerni i koji Mu vjeruju.

Svi smo mi imali trenutak u našim životima kada smo imali priliku Božji poziv. Bio on velik ili mal, morali smo odlučiti hoćemo li se odazvati tome pozivu. Glumac Jim Caviezel je čuo taj poziv i slijedio ga je te sada govori o tome kako je Bog djelovao kroz njegovu vjeru.

Jim Caviezel je odgojen u kršćanskoj obitelji, a odrastao je slušajući kako Bog može upotrijebiti one koji su Mu vjerni i koji Mu vjeruju. Dok je nastavljao sa svojim životom uvijek je čekao i slušao kako bi čuo taj Božji poziv. Jednoga dana, kada je imao 19 godina taj je poziv stigao. Upravo je pogledao film u svom rodnom mjestu i kada je sjeo u auto u srcu je osjetio želju da postane glumac. To mu nije imalo smisla jer se nije smatrao nadarenim u tom području, no odlučio je slijediti Božji poziv.

Jim je godinama glumio u raznim filmovima kroz no kada je imao 33 godine dobio je poziv koji će mu promijeniti život. Nazvao ga je Mel Gibson i pitao hoće li glumiti Isusa.

Budući da je bio vjernik, Jim je znao da nije slučajnost što su njega zvali da preuzme tu ulogu u tom trenutku u svom životu. Jim je prolazio kroz probleme dok je snimao film jer je zadobio ozljedu ramena (kao i Isus), iskusio je hipotermiju te ga je udario grom. Ono što je naučio o našem Gospodinu Isusu Kristu dok ga je glumio u filmu će vas prestraviti.

Snimka zaslona: YouTube

Sada Jim preuzima još jednu epsku ulogu u filmu koji opisuje život apostola Pavla. Ponovno, Jim je znao da nije slučajnost što je dobio tu ulogu koja će pomoći pri širenju Božje riječi ljudima. U novom filmu „Pavao, Kristov apostol“, Jim igra Luku koji je bio blizak prijatelj apostola Pavla.

Dan premijere se brzo približava (23.3), a Jim je dobio priliku progovoriti na studentskom skupu Katoličkog sveučilišta te se jako obradovao toj prilici. Studenti su mislili da će samo pogledati isječak filma „Pavao, Kristov apostol“, kada ih je Jim iznenadio izašavši na pozornicu. Tada je počeo dijeliti poruku o potrebi odazivanja na svoj poziv.

Jim Caviezel: Bog će te nagraditi jednoga dana!

Snažno govori o svom putovanju i načinima na koje je Bog ostvario nemoguće stvari u njegovom životu. Tada nas je podsjetio da trebamo nastaviti širiti Pavlovu poruku. Mi kao kršćani držimo ključ prave svrhe i slobode te trebamo pokazati svijetu kako i oni mogu imati vječni život. Uistinu je nadahnjujuće što Jim govori o odazivanju na Božji poziv.