Mark Wahlberg tvrdi da je Hollywood ogromna mreža pedofilije
Mark Wahlberg u filmu Otac Stu; Snimka zaslona: YouTube

Glumac Mark Wahlberg pripisuje svoj veliki uspjeh u Hollywoodu svojoj vjeri u Boga. Kaže da ne može započeti dan bez molitve i čitanja Svetog pisma.

“Moja vjera, moja obitelj i pronalaženje dobrog balansa”, rekao je Wahlberg za Fox News. “Ali moram pripisati sav svoj uspjeh svojoj vjeri.”

Wahlberg je dao ove komentare na otvaranju svog novog restorana Flecha, koji je blagoslovio biskup Kevin W. Vann iz Kristove katedrale u Orangeu.

Wahlberg je poznat po tome što otvoreno dijeli svoju katoličku vjeru. Financirao je i glumio u filmu “Otac Stu” iz 2022. godine, koji prikazuje priču o Stuartu Longu, amaterskom boksaču koji je postao svećenik.

“Morate se stalno moliti”, rekao je Wahlberg fanovima te godine kad je film izašao. “Bog vas blagoslovio.”

Molitva je središnji dio Wahlbergovog života. Svaki dan započinje s Svetim pismom i zazivima. Međutim, ne nameće te prakse svojoj djeci. Nada se da će ih njegova svakodnevna predanost potaknuti da usvoje slične navike.

7 slavnih muškaraca koji se ne srame svoje vjere u Isusa

“Čak ni svoju vjeru ne namećem svojoj djeci. Ali znaju da tata ne može započeti dan bez molitve, bez čitanja Svetog pisma ili odlaska na misu”, rekao je Wahlberg za NBC-jev “Today” 2022. godine.

“I nadam se da će, umjesto da im to namećem, reći: ‘Pa, ako to djeluje za tatu, možda će djelovati i za nas,’ i sami će se privući tome.”

Wahlbergova dosljedna vjera bila je značajan aspekt njegovog života, pomažući mu da se nosi s izazovima i donosi dobre stvari u njegov život.

“Čim sam počeo stavljati svoju vjeru i fokus na Boga, dobre stvari su počele dolaziti za mene”, rekao je za Fox News 2023. “A čak i kada nisu, daje ti vještine suočavanja s neizbježnim stvarima, poput gubitka i neuspjeha.”

Zaključio je: “Ali, znate, opet, moja vjera i moja obitelj, to su najvažniji aspekti mog života.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare