glumica pune kuće
Foto: Christian Post

S prvim danom nove 2016. godine glumica Candace Cameron Bure dobila je titulu najbolje poznate osobe. Inače, Candace Cameron Bure svi znamo još kao djeca s malih ekrana.

Naime, glumila je u planetarno popularnoj seriji “Puna kuća”, a svi je pamtimo po ulozi D. J.. Za vrijeme snimanja i emitiranja serije Candace još nije bila obraćena, niti je upoznala Krista, kao ni njezina obitelj.

S vremenom, njezinim roditeljima svjedočili su susjedi koji su bili nanovo rođeni kršćani te su ih pozvali u crkvu.  Glumica kaže da prvo što je primijetila na svojim roditeljima i braći, nakon što su krenuli u crkvu gdje su ih pozvali susjedi, jest to da su postali sretni. Ubrzo nakon završetka snimanja serije i sama je odlučila krenuti u crkvu gdje su joj išli roditelji. Bilo joj je svega 12 godina kad je shvatila da treba Isusa.

“Iako mi je bilo samo 12 godina shvatila sam da trebam Boga i da sam grešna. Čitala sam 10 zapovijedi i shvatila sam da sam svaku prekršila. Tad sam shavatila da sam po ljudskim mjerilima dobra, ali da ne zadovoljavam Božji standard. Shvatila sam što je Isus učinio za mene na križu” – priča glumica u svom svjedočanstvu.

U intervju-u koji je dala za Fox povodom dodjele ove titule, na pitanje što bi poručila mladim ljudima rekla je:

“U svemu što radite dajte čast Bogu, a poslije toga dajte najbolje od sebe. To je recept za uspjeh.”

Bure priznaje kako joj je 2015. godina bila dosta naporna, među ostalim snimala je i seriju “Punija kuća” – riječ je o novim epizodama “Pune kuće”, a osim poslovne gužve kaže da je i privatno u gužvi. Naime, Candace je braku s hokejašem Valeri Bure, također kršćaninom, s kojim ima troje djece.

“Protekla godina bila mi je nevjerojatna, a s druge strane to su bile stvari koje sam željela raditi i za koje sam se dugo molila. Trenutno radim u jednom talk showu, a u ovoj godini snimit ću i nekoliko filmova. Tko zna, možda stignem napisati i svoju četvrtu knjigu tijekom 2016”. – zaključuje glumica u intervju za Fox.