HIV pozitivna žena se odlučila ubiti, no prije izvršavanja nauma nešto ju je spriječilo

Seksualno zlostavljana i HIV pozitivna žena se je odlučila ubiti nakon 30-dnevnog odvikavanja, no prije nego je izvršila svoj naum, srela je Isusa. 

Eli je kao djevojčicu seksualno zlostavljala osoba koju je poznavala. Prije nego je napunila 9 godina, Eli je imala misli o samoubojstvu. Držala je bol i agoniju u sebi te se igrala s lutkama na način da su se one „ubijale i zlostavljale.“ 

Kada je postala tinejdžerka Eli je postala ovisna o drogama te se je počela rezati. Ujedno je nekoliko puta završila u bolnici zbog anoreksije. 

„Kao da je moja unutrašnjost uvijek vrištala. Nikada nisam osjetila olakšanje, samo neprestanu agoniju“, podijelila je Eli. 

Nakon majčine smrti osjećala je veliku tugu i sram

Kada je imala 16 godina Eli je otišla na prvo savjetovanje. No, nakon majčine smrti postala je još očajnija te je osjećala veliku tugu i sram. 

Nakon srednje škole se preselila u Los Angeles i počela neprestano drogirati. Pokušala je otići na odvikavanje, ali nikada ne bi izdržala bez droge. 

Eli nije mogla zamisliti da još mora živjeti. Nabavila ga je pištolj i skrila ga dok ne dobije priliku da se ubije. 

„Bilo mi je teže živjeti nego se ubiti. Nikada nisam živjela za sebe, samo sam živjela za druge ljude“, podijelila je Eli. 

Osim ovisnosti i misli o samoubojstvu Eli je bila zaražena HIV-om.

VIDI OVO: IMAM AIDS, ALI IMAM I ISUSA: Transvestit postao kršćanin

Odlučila se ubiti pištoljem, no nešto ju je zaustavilo

2012. godine Eli se prisjetila traume iz djetinjstva, imala je napad te se odlučila upucati. No nešto ju je zaustavilo. Eli je tada posjetila svog oca i njegovu djevojku Debbie koji su ju molili da ode na odvikavanje. Pristala je biti na odvikavanju 30 dana, a nakon toga se mislila ubiti.

Roditelji su ju odveli u Captive Hearts, kršćansku komunu. Tamo je srela savjetnicu i kapelanku Judy Bowen koju je upoznala prije 10 godina. Bowen je mislila da je bila preminula. 

Bilo je jasno da Eli nije htjela biti tamo. Bila je iznimno ljuta i slomljena. 

„Mi smo bili  njezina zadnja nada“, rekla je Bowen.  

Bowen i drugi savjetnici su ju odveli na službu i na molitvu. Tada joj je pastor prenio Božju Riječ. 

„Pastor je nešto govorio i odjednom je počeo plakati. Rekao je da je netko u toj prostoriji u velikoj tami. I da mu je Bog rekao da sada liječi tu osobu. Da si ne oduzme život“, rekla je Eli. 

Bog je izliječio njezin HIV

Elino se srce otvorilo te je predala svoj život Isusu. 

„Nikada se nisam osjećala tako slobodno i voljeno. Samo sam prihvatila Isusa, potpuno sam Mu se predala. Bog nije mario ni za što iz prošlosti. Moji problemi Mu nisu bili važni“, prisjetila se Eli. 

Danas Eli više nije ovisnica. Ona je kršćanska glazbenica, udana je i ima dvoje djece, a uz to je Bog izliječio njezin HIV. 

NAJNOVIJE!