NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne priče„Stavljam Boga i obitelj na prvo mjesto“: Holivudski glumac je gubio uloge...

„Stavljam Boga i obitelj na prvo mjesto“: Holivudski glumac je gubio uloge jer nije htio snimati ljubavne scene

52-godišnji glumac dugi niz godina ima ovo pravilo o ljubavnim scenama. Kada je glumio u ''Kućanicama'', čak se odbio i poljubiti.

Glumac Neal McDonough, poznat po svojim ulogama u ”Združenoj braći”, ”Specijalnom izvještaju” i ”Kućanicama” ima strogo pravilo ”bez ljubavnih scena” zbog kojeg je znao izgubiti posao.

Katolički glumac u nedavnom razgovoru za Closer Weekly otvorio se o svojim dubokim uvjerenjima gdje je otkrio da je dobio otkaz iz ABC-ove serije iz 2010. ”Scoundrels” jer je odbio seksualan čin sa kolegicom Virginijom Madsen.

„To je za mene bila grozna situacija“, rekao je. „Nakon toga nisam mogao dobiti posao jer su svi mislili da sam religiozni fanatik. Vrlo sam religiozan. Boga i svoju obitelj stavljam na prvo mjesto, a sebe na drugo. Tako živim. Nekoliko godina bilo je teško“.

Je li McDonoughovo pravilo novost?

52-godišnji glumac već dugi niz godina ima ovo pravilo o ljubavnim scenama. Kada je glumio u ABC-ovim ”Kućanicama” od 2008. do 2009. čak se odbio poljubiti.

„Nakon što me je šef Marc Cherry pozvao, rekao sam: „Siguran sam da to znaš, ali neću poljubiti nikoga“, prisjeća se McDonough. „On mi je rekao, ali ovo su Kućanice! Rekao sam mu da znam. Zastao je na pet sekundi i rekao je, „u redu, promijenit ću scenarij. I bilo nam je odlično“,

Zašto održava ovo pravilo?

McDonough se u prosincu 2003. oženio s južnoafričkim modelom Ruve Robertson. Njih dvoje imaju petero djece. Rekao je da neće poljubiti niti jednu glumicu jer su „ove usne stvorene za drugu ženu“ – ženu koja je njegova već šesnaest godina.

McDonough je upoznao svoju ženu prije puno godina dok je bio u Engleskoj na snimanju ”Združene braće”- HBO-ove mini-serije.

„To je bio blagdan Svetog Patrika i doslovno smo naletjeli jedno na drugo na ulici, pogledali smo se i to je bilo to“, prisjeća se glumac. „Iduće jutro pozvao sam ženu s kojom sam tada hodao i rekao sam joj da mi je žao ali da to više neće funkcionirati. Upravo sam upoznao ženu koju ću oženiti“, piše Faithwire.

Što trenutno radi?

Usprkos nemirom razdoblju nakon što je dobio otkaz iz ”Scoundrels” McDonough je ponovno u akciji i radi na novoj emisiji History Channela pod nazivom ”Project Blue Book”. Tema serije su teorije zavjere vezane uz izvanzemaljce u periodu između 1940.-ih i 1970.-ih. Rekao da se sadržaj emisije uopće ne sukobljava s njegovom katoličkom vjerom.

„Tko smo mi kao ljudska bića na ovom planetu da kažemo kako Bog možda nema planove na drugim mjestima“, pitao je. Takvo razmišljanje je kratkovidno. Ako vjerujete u duhove zašto ne možete vjerovati da možda postoje izvanzemaljci? Tko zna“?

Zbog svog pravila ”bez ljubavnih scena” McDonough kaže da mu je drago što ga se drži. Zbog toga što je ostao vjeran svojim osobnim uvjerenjima u 2010. McDonough objašnjava kako je njegova karijera ”bolja nego ikada ranije”.

„Gotovo dvadeset godina, petero djece i odličan život, imati takvu partnericu u svemu kao što je ona – jednostavno sam najblagoslovljeniji čovjek kojeg znam“, rekao je. „Zato svakoga dana idem u crkvu i zahvaljujem Bogu na svemu što mi je dao. Najvažnije od svega, hvala Ti što si mi dao Ruve, jer bez nje vrlo vjerojatno ne bih sada razgovarao s Tobom“.